Ovako su novine u Jugoslaviji pre 50 godina savetovale damama da dođu do seksa: Da li se i danas žene tako ponašaju?

 
  • 0

- Spokojno ga ponudite pićem sa poslužavnika, ali ga ne nosite kao torbarski kofer, ili kao kelner u pivnici - neki su od "praktičnih" saveta "Praktične žene" iz 1966. godine

Pre više od pola veka časopis "Praktična žena" savetovao je ženama na veoma živopisan način da kada žele da zavedu muškarca i dođu do mnogo ljubavi i seksa posebno povedu računa na hod, držanje i pokrete tela.

Rečenica koja je posvađala ljude na Fejsbuku: Sačuvaj čast, ženo, pusti priče da je 21. vek! (FOTO)

- Onaj ko ume šarmantno da stoji i hoda ne ostaje usamljen.  Sigurno silazite niz stepenice ma koliko strme i izlizane bile i ne pokazujte svoj strah - piše u izdanju "Praktične žene" iz 1966. godine.

Damama se takođe ne savetuje da silaze niz stepenice ukrućenih nogu kao rode ili čaplje, a ni da se prikradaju kao lopov u noći.

- Spokojno ga ponudite pićem sa poslužavnika, ali ga ne nosite kao torbarski kofer ili kao kelner u pivnici - neki su od "praktičnih" saveta "Praktične žene".

Takođe, ženama se preporučuje da kada čekaju svog muža ili poznanike na ulici uvek stoje uspravno, a da tašnu drže ovlaš i nezainteresovano.  

Nismo sigurni da li bi ovi saveti urodili plodom i pola veka kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA