Otišla je na carski rez i rodila zdravog sina. Posle nekoliko sati je UMRLA (FOTO)

 
  • 5

Istraga je pokazala da je prerano uklonjena i cev za disanje što je doprinelo njenom lošem stanju

Francis Kapućini (30), umrla je u bolnici u Pemburiju, u Kentu samo nekoliko sati nakon što je drugog sina rodila carskim rezom. Istražitelji tvrde da je njena smrt uzrokovana nizom propusta u bolnici.

Andrijanin sin je poginuo kada su ga udarila kola Hitne pomoći: A onda je njegovo beživotno telo spaslo troje dece (FOTO)

Istragom je utvrđeno da je Francis izgubila više od dva litra krvi, kao i to da je operisana posle porođaja zbog krvarenja ali da se nije probudila iz anestezije, prenosi Sky.com.

Istražitelj Rodžer smatra da je do njene smrti dovela pogrešna dijagnoza i nesavesno lečenje, a da carski rez nije izvršen adekvatno.

Mali deo placente je ostao u njenoj materici, a lekari nisu ispravno reagovali. Istraga je pokazala da je prerano uklonjena i cev za disanje što je doprinelo njenom lošem stanju.

Advokat Kejt Rode je istakla da su propusti bolnice koštali Francis života.

Bolnica je izrazila saučešće porodici i napomenuli su da su ispunili svoju dužnost.

- Bezbednost pacijenata nam je od ključnog značaja. Desilo se da su neki standardi brige bili niži nego što je očekivano i zbog toga još jednom se izvinjavamo porodici za ovo - rekli su iz bolnice.

Slike pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @nit@

    17. januar 2017 | 16:30

    Ne komentariše niko ništa,a da je neki naš lekar ili bolnica u pitanju bilo bi linča!!!

  • Mila

    17. januar 2017 | 17:58

    Ovako strašna stvar desila se u razvijanoj Evropi!! Kod nas se tako krupne greške ne dešavaju iako naši lekari rade u lošim uslovima, za male plate, a izloženi su linču, zbog mnogo manjih propusta!!!

  • Ccc

    17. januar 2017 | 18:11

    Pa ne komentarise niko jer nije u pitanju neki voz kao u Srbiji vi znate da komentarisete samo za Albance ko sa kim vi ili sa Albancima ili sa Bosancima a sada ce poceti I sa Vojvodinom problem da vidimo tamo sta cete da radite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA