KRVAVI DOČEK SRPSKE NOVE GODINE U NIŠU: Sevali noževi, izbodena dvojica mladića

 
  • 9

- Jedan pacijent je uboden u grudi i zadržan je na Klinici za grudnu hirurgiju dok je drugi zadobio ubod u trbuh, on je operisan i nalazi se na odeljenju za intenzivnu negu Klinike za opštu hirurgiju. Nijedan od njih trenutno nije životno ugrožen -saopštio je Saša Marinković, dežurni hirurg u Urgentom centru

Dvojica mladića izbodena su prošle noći u tučama tokom proslave pravoslavne Nove godine u Nišu, a još tri osobe su lakše povređene.

Direktor niškog KC: Ako su lekari pogrešno lečili dečaka, niko neće biti zaštićen!

Svo petoro povređenih prebačeno je do Urgentnog centra niškog Kliničkog centra gde su dvojica izbodenih zadržani na lečenju dok su ostali nakon sagledavanja, otpušteni iz bolnice.

- Jedan pacijent je uboden u grudi i zadržan je na Klinici za grudnu hirurgiju dok je drugi zadobio ubod u trbuh, on je operisan i nalazi se na odeljenju za intenzivnu negu Klinike za opštu hirurgiju. Nijedan od njih trenutno nije životno ugrožen -saopštio je Saša Marinković, dežurni hirurg u Urgentom centru.

On je potvrdio da su zbrinuli i četiri osobe iz saobraćajne nezgode koja se noćas dogodila na Bubnju kada je pešake pokosio automobil.

- Niko od njih nije zadržan na lečenju jer se radi o lakšim povredama – precizirao je Marinković.

(D.R.)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    14. januar 2017 | 10:27

    Ovo nije normalno, pa u kom veku žive ti što nose noževe, donesite zakon za nošenje hladnog oružija pet godina robije pa neka razmisle malo pre nego što se uhvate za nož.

  • Omon

    14. januar 2017 | 11:03

    Nista nam nije sveto,umesto da se vesele oni se bodu e bagro odvratna!

  • Казанџија

    14. januar 2017 | 10:51

    Није за сваког ни празник.нажалост

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA