Porodica vođe Pink pantera koji je misteriozno ubijen u zatvoru: Sumnjaju da su mu zabili injekciju u srce

 
  • 1

Oni su izrazili želju da bivši ministar zdravlja Zoran Stanković kao eminentni stručnjak obavi obdukciju tela Borka Ilinčića

Vođa Pink pantera, Borko Ilinčić (35), inače jedan od glavnih aktera "pljačke veka" u tržnom centru "Vafi" u Dubaiju, 2. januara pronađen je mrtav u zatvoru, a njegova porodica sumnja u zvaničnu priču o srčanom udaru i ubeđena je da je po sredi ubistvo.

MISTERIJA SMRTI VOĐE PLJAČKE VEKA: Pink Panter pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji

- Borkov brat je još u Dubaiju, gde će preuzeti telo. Porodica sumnja u zvaničnu verziju da je preminuo od sračanog udara, a žele i da provere da li je reč o samoubistvu. Došli su i do informacije da postoji mogućnost da je Borko ubijen injekcijom ubrizganom u srce. Oni su izrazili želju da bivši ministar zdravlja Zoran Stanković, kao eminentni stručnjak, obavi obdukciju Ilinčićevog tela - navodi izvor Kurira.

Inače, porodica je verovala da je Ilinčić trpeo i pritisak ostalih zatvorenika, mahom muslimanske veroispoveti, da promeni veru.

Da podsetimo, vođa Pink pantera služio je desetogodišnju kaznu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Pljačka veka dogodila se 15. aprila 2007. godine, kada su uleteli kolima u šoping centar, udarili u izlog zlatare i preteći replikama pištolja za manje od minut odneli dijamante, nakit i satove u vrednosti od 11 miliona evra.

(Telegraf.rs)

 

 

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stone

    22. januar 2018 | 21:49

    Najveci kraljevi presli igricu Borko pocivaj u miru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA