Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 
  • 0

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

Posetili smo regularnu Veliku ložu Srbije, centralni hram u Beogradu, gde su nam ispričali sve o nastanku slobodnih zidara i pokazali tajni ritual inicijacije.

Policija u Somboru uhapsila je V. B. (51) iz tog grada, propovednika jedne crkve, zbog sumnje da je izvršio krivično delo pronevera, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Više o propovedniku proneveritelju, pročitajte OVDE.

Sudeći prema najavama hidrometeorologa, zemlje regiona će narednih dana zahvatiti veoma hladan talas, koji će u pojedinim delovima spuštiti temperaturu ispod minus 20 stepeni Celzijusa.

Zvonko i Ivana Rakarić iz sela Rakovac na obroncima Fruške gore, sami su napravili peć na koju se greju, takozvanu raketnu peć. Načinjena je od cigala, peska, gline i sirove zemlje i koštala je oko 10.000 dinara.

Više o ovoj peći možete da pročitate OVDE.

- Partizanu će uvek pripadati veliki deo mog srca. Želeo sam da se vratim kao igrač, ali su oni izabrali neke druge. Sada sam trener i moja najveća želja je da vodim crno-beli tim sa klupe, kao što je moje saigrače i mene nekada vodio najveći trener svih vremena, Dule Vujošević – kaže večni miljenik Grobara, bivši igrač Košarkaškog kluba Partizan, Frederik Haus, koji danas slavi rođendan.

Posle mnogo koncerata koje je svake godine držao 3. novembra, na svoj rođendan, Aca Lukas odlučio je da ovaj put u “Kombank Areni” zapeva na proleće!

Više o koncertu pročitajte OVDE.

Glumac Nikola Kojo ne krije koliko je vezan za svoju suprugu Aleksandru, i sada joj je preko Instagrama uputio emotivnu poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković lako je pobedio Argentinca Orasija Sebaljosa u dva seta.

Više o meču pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA