Nije sve u šljivi: Oni prave rakije i od KIVIJA, TARTUFA i KUPUSA (FOTO)
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
momazver
Na rakijskom vašaru u Kovilju probao sam *ljutu novinarku*.Stariji,debelo iskusan u poslu,lik, pravi je od -NOVINSKE HARTIJE. Nije zagrebancija. Ostali izlagači kažu da može da napravi rakiju od čega god hoćeš,al da da recepte-jok.Predveče, pred polazak htedoh da kupim litar kao kuriozitet. NEEEMA. POPILI-NOVINARI! P.S. Idem i ove godine, al prvo kupovina pa posle *razgledanje*.
Real man
Rakijice rako ja te volim jako!
Mihajlo
Šljiva je zakon.