Nije sve u šljivi: Oni prave rakije i od KIVIJA, TARTUFA i KUPUSA (FOTO)

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • momazver

    02. januar 2017 | 08:07

    Na rakijskom vašaru u Kovilju probao sam *ljutu novinarku*.Stariji,debelo iskusan u poslu,lik, pravi je od -NOVINSKE HARTIJE. Nije zagrebancija. Ostali izlagači kažu da može da napravi rakiju od čega god hoćeš,al da da recepte-jok.Predveče, pred polazak htedoh da kupim litar kao kuriozitet. NEEEMA. POPILI-NOVINARI! P.S. Idem i ove godine, al prvo kupovina pa posle *razgledanje*.

  • Real man

    01. januar 2017 | 23:34

    Rakijice rako ja te volim jako!

  • Mihajlo

    01. januar 2017 | 22:08

    Šljiva je zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA