Nezaboravna žurka postala tragedija u selu: Hiljade su došle na rođendan, a onda je jednog gosta pregazio konj (VIDEO)

 
  • 0

Nesrećni muškarac je ostao da leži na zemlji

Spektakularna proslava rođendana meksičke devojčice, koja je zbog hiljada neplaniranih gostiju postala hit u svetskim medijima, ipak nije prošla bez žrtava.

>>> Napravio je veliku grešku, pa je na žurku njegove ćerke došla armija: Muzika gruvala u selu, a tek šatori i stolovi za milion ljudi (FOTO) (VIDEO)

Žurka za 15. rođendan Rubi Ibare Garsije je umesto proslave u krugu porodice i prijatelje prerasla u masovni događaj, nalik na rok koncert, a sve zbog neopreznog poziva njenog oca na Fejsbuku gde je napisao da su na njegovo imanje dobrodošli svi koji žele da prisustvuju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Slavlje je opravdalo očekivanja, goste su dočekali brojni šatori i stolovi puni hrane, svirala su tri benda, a čak su organizovane i konjske trke.

Upravo tada se dogodio tragičan incident, kada je jedan od neopreznih gostiju izleteo pred konja u punom galopu. Nesrećni muškarac je ostao da leži na zemlji i, uprkos tome što mu je odmah ukazana pomoć, ispostavilo se da su povrede bile fatalne.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA