SRBIJA NIKAD SLOŽNIJA: Niko neće doček Nove godine, narod želi da pomogne bolesnim mališanima!

 
  • 47

Grupa građana iz Čačka pokrenula je je juče peticiju kojom se od gradskih vlasti traži da otkažu koncert Lepe Brene, koji košta 2, 5 miliona dinara.

Srbija se ujedinila u jedinstvenoj akciji kojom traži od loklanih vlasti širom zemlje da da odustanu od pompeznih dočeka Nove godine i novac koji bi dali estradnim zvezdama usmere na lečenje bolesne dece.

Beograd se podelio za Novu godinu: Koncerti na sve strane, počela borba za 100.000 posetilaca

Stopama Požežana, koji su se odrekli novogodišnjeg slavlja zarad popravke skenera u užičkoj bolnici, krenuli su građani u još desetak gradova, među kojima su Subotičani, Čačani...

Sa ciljem da pomognu najmlađima sa teškim oboljenjima, da budu Deda Mraz i nekome podare život i omoguće kvalitetno lečenje i oporavak proširili su čitavom Srbijom peticije "Budimo humani  - Nova godina za novi početak" .

Subotičani masovno potpisuju peticiju da se otkaže nastup Goce Tržan na gradskom trgu, a da se novac uplati na račun obolele dece.

Grupa građana iz Čačka pokrenula je je juče peticiju kojom se od gradskih vlasti traži da otkažu koncert Lepe Brene, koji košta 2, 5 miliona dinara.

Njihovim stopama krenuli su i žitelji drugih gradova, pa je tako regionalni centar "Mobing Niš" pozvao Nišlije da potpišu peticiju Podari život- nećemo novogodišnji koncert".

(Telegraf.rs/Blic)

 

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    19. decembar 2016 | 08:46

    Svaka čast.

  • Mila

    19. decembar 2016 | 09:46

    Ovo je za svaku pohvalu!!!! Bravo moj narode, pridružujem se svim srcem!!!!

  • Miso

    19. decembar 2016 | 08:42

    Naravno, većina Stanovnika Srbije želi, a ima pravo i da zahteva, da se taj novac da za bolesnu decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA