ULETEO AUTOM U KUHINJU KRSTIĆA DOK SU BILI UNUTRA: Imamo 4 dece, sad sam opet trudna, a smrzavamo se (FOTO)

 
 ≫ 
  • 5

Horor u kući u Titelu se desio dok je cela porodica bila na okupu

Mislili su da im je dovoljno teško, imaju četvoro dece, peto na putu, a žive od socijalne pomoći... Kad... ispostavilo se u subotu uveče da za porodicu Krstić iz Titela može i gore... Pijani vozač proleteo je autom u punoj brzini dva puta kroz zid njihove kuhinje!

POVRATNIKU NA KOSOVU IZGORELA KUĆA: Meštani sumnjaju da je požar podmetnut

- Od kada sam trudna, jako mi se traži nešto slatko, naročito noću. Tako da sam, čim sam okupala decu i odvela ih u sobicu gde je televizor, otišla u kuhinju da skuvam puding. Mešajući ga na šporetu, ugledala sam svetla kroz prozor i provirila. Kad sam videla šta se sprema, izletela sam iz kuće kao ošurena... - priča vidno potresena Anka Krstić (39), koja je zamnalo izbegla da nastrada od auta koji je uleteo u kuhinju.

- Vratih se u kuhinju do onog šporeta, kad on ponovo ulete. Nisam mogla da verujem, plašila sam se da ne proleti još koji put, međutim, on upali kola i pobeže. Utom se pojaviše i deca uplašena, uplakana, počeše da vrište. Svuda prašina, ništa se ne vidi...  Bilo je stvarno strašno.

Kada se prašina spustila i kada su se uverili da si svi na broju, imali su šta i da vide. Prema rečima majke Anke, zid je kompletno uništen, kao i prozor, sto i stolice, krevet iz kuhinje i viseći deo su izlomljeni.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Pozvali smo policiju, koja nam je odmah rekla: "Ne sekirajte se, niko nije lud da ostavi tablice i branik na licu mesta, vratiće se on po to". Pogasili smo svetla, a policajci su se sakrili.

- Kad nije prošlo pola sata, eto ti njega sa drugarima. Bio je mrtav pijan i jedva je stajao na nogama. Tu je odmah reagovala policija, uzeli su mu izjavu. Savetovali su nam da ga ne tužimo, jer će tako završiti u zatvoru i platiti kaznu 50.000 dinara, a mi nećemo imati nikakve koristi od toga, deca će nam se opet smrzavati... - kaže Anka.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Vozač, takođe iz Titela, uleteo je u kuhinju Krstića brzinom od 180 kilometara na sat i pri tolikoj brzini, nije stigao da skrene. Na lice mesta se, kako je ispričao Krstićima, vratio po nagovoru majke jednog od drugara, jer je nakon nesreće, prvo otišao kod njih. Žena ga je najdobronamernije posavetovala da se vrati i proveri da neko nije stradao.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Molio nas je da ga ne tužimo jer treba da počne da radi u nekoj firmi, a ako se to desi, neće dobiti posao. Razmišljali smo i dogovorili se da on dovede majstore i plati troškove. Evo ga sad ovde sa majstorima, spremaju se da poskidaju porušeno i zidaju ponovo. Ni deci ništa nisam stigla da skuvam, iz frižidera smo sve morali da pobacamo. Već dva dana deca mi jedu suva leba koje im donesu komšije - otkriva Anka.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ovih šestoro Titelčana žive od socijalne pomoći i dečjeg dodatka, odnosno od 18.800 dinara mesečno, a mesečno plaćaju 30 evra za kiriju i račune. Otac Branislav Krstić ponekad zaradi neki dinar pomažući drugima u njivi.

Kalendarska zima je na samom pragu, a sa njom i sve niže temperature... Nadamo se da će majstori biti dovoljno ažurni, kako bi do kraja decembra u toplom i čistom dočekali budućeg, najmlađeg člana porodice Krstić.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ančina prijateljica, koja je bila svedok događaja, uputila je apel da se Krstićima pomogne.

"Molim vas za pomoć porodici Krstić iz Titela koja jako teško živi. Imaju četvoro dece i peto na putu. Žive u iznajmljenoj kući u koju je pre sat vremena uleteo auto i srušio zid. Oni nemaju gde.

Vozač je pobegao, a deca ostala u kući u hladnom.

Sva sreća, pa niko nije poginuo".

Ukoliko želite da im pomognete, to možete učiniti pozivom na broj telefona majke: 061-665-98-40 Anka

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buncuk Milne

    13. decembar 2016 | 23:10

    Strasno je to sto im je pijana budala autom razbucala zid, ali ne mogu da se otrgnem utisku da em sto su siromasni (vecina smo takvi), nemaju posao, podstanari su, naradjali su cetvoro dece i peto im je na putu! Aman ljudi! Radjate po desetoro dece i posle kukate!

  • Dado

    19. decembar 2016 | 08:05

    Tamo gde jedva ima hleba za jedno dete zašto rađa peto,kakva im budućnost predstoji kad nisu u stanju da ih nahrane a o školovanju i da ne pričamo !

  • ...

    15. decembar 2016 | 12:49

    Svi učesnci ovog dogadja moraju na alko test, bez izuzetka, i beba...! Treba sve po zakonu...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA