U pucnjavi na Adi Huji ubijena jedna osoba, policija na licu mesta!

 
 ≫ 
  • 13

Osumnjičeni za ubistvo A. J. je odmah uhapšen

U restoranu Carska ohota pored Dunava na Adi Huji u Beogradu jedna osoba je ubijena iz vatrenog oružja.

Ovo je monstrum koji je ubio troje komšija, jednog ranio, pa izvršio SAMOUBISTVO NA GROBLJU! (FOTO)

Efikasnom i brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela ubistva uhapšen je A. J. (1985), koji se sumnjiči da je počinio ovo krivično delo.

Printskin: Google Maps Printskin: Google Maps

Postoje osnovi sumnje da je A. J., danas oko 15.10 časova u tom restoranu u beogradskoj opštini Palilula ispalio više projektila u žrtvu G. T. (46), koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Printskin: Google Maps Printskin: Google Maps

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Prilikom pretresa, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj kojim je krivično delo počinjeno. Na mestu ubistva pojavila se i porodica ubijenog G. T. koja je pokušala da uđe u restoran, ali im to zbog uviđaja nije bilo dozvoljeno.

Na licu mesta su forenzičari i mrtvozornik. Ubica je G. T. upucao dok su, kako saznajemo, sedeli za stolom u restoranu. Upucan je iz vatrenog oružja, a prema nekim izvorima u pitanju je puška, a ne pištolj.

Ispred restorana su se čuli plač i jauci rodbine upucanog. Majka, sestra, čak i jedno dete su odmah došli. Policija im nije dala da uđu.

Podsetimo, ovaj restoran je bio u žiži interesovanja kada je poginulo nekoliko mladih u BMW-u koji je sleteo u Dunav, nekoliko stotina metara odavde, a krenuli su u "Carsku ohotu". Dušan Jovanović, koji se sumnjiči da je u novembru 2014. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su na Adi Huji poginuli Miloš Janković, Anastasija Stajić i Nemanja Antić osuđen je na 8 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objektivan

    8. decembar 2016 | 16:30

    Haos...svaki idiot može da kupi pištolj i ubije!!! To je odraz beznadja,očajne institucije porodice i naravno ekonomije koja je dovela ovaj narod do gubitka svih ljudskih vrednosti. Mi smo izgubljeni kao narod,poremecenog sistema vrednosti. Menjajte sve ili smo totalno otisli u haos..

  • KARABURMA

    8. decembar 2016 | 16:34

    Nema mira na karaburmi,jedan sasvim obican dan !!!

  • Mirko&Slavko.

    8. decembar 2016 | 16:24

    Zatvoriti sve takve "restorane",koji promovišu razvrat i nasilje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA