Uhapšeni razbojnici u Beogradu: Upali u kuću i pokrali sve što im se našlo pod rukama!

Osumnjičeni se takođe terete da su, krajem novembra, iz jedne privatne kuće u Beogradu, ukrali televizor i zlatni nakit

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su razbojništvo u studentskoj zadruzi i tešku krađu u jednoj kući u Beogradu i uhapsili B.Š.(1990), T.S.(1980) i Ć.Š.(1987) zbog sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Suđenje monstrumu iz Žitišta počinje 18. januara

Oni se sumnjiče da su, početkom avgusta ove godine, uz pretnju pištoljem radnici u jednoj studentskoj zadruzi, oduzeli oko 200.000 dinara na štetu ove ustanove, a od radnice izvesnu količinu novca i dva mobilna telefona.

Osumnjičeni se takođe terete da su, krajem novembra, iz jedne privatne kuće u Beogradu, ukrali televizor i zlatni nakit.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i teška krađa osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    8. decembar 2016 | 14:10

    Uhvaćeni lopovi, a iako punoletni skriven im identitet? Šta to uopšte znači?

  • Zena koja je tri puta napadnuta

    8. decembar 2016 | 15:01

    Zivim u krnjaci nemam ni za lek jedva izlagim na kraj sa malom penzijom od te penzije zivimo nas troje .policija nije nista predugela sve zataska imam utisak da saragjuje sa lopovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA