Mračna tajna roštilja: Radnica sa kioska nam otkrila veliku prevaru sa senfom, šta ide u meso i čime razblažuju pavlaku
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Slobodan
Zanimljiva studija!
Podelite komentar
teego pre Sa Zlatibor
Sve to Je meni odavno y znanjy malo manje od pedeset god ja sam radio kao mlad oko mesa itd l meni kazemoj wef svaka radnja lma svojy radnjy
Podelite komentar
riddick
Pljeskavica se jede sa urnebes salatom pavlakom mayonezom , ketchupom , kiselim krastavcima , padaraizom , kupusom kiselim j ljutom paprikom , lukom , zelenom salatom , senfom , lepinjom sa susamom , sirom I 2 pljeskavece kao dodatak I 2 ili 3 lepinje još . A ne ono americko sinteticko smece iz meka
Podelite komentar
nis
Pljeskavica se jede sa lukom i tucanom paprikom, a za ostalo djubre se javite zapadu
Podelite komentar
Endokin
Malo su mi smesni ovi komentari da se nekoriste bajate kifle. Bajato ne znaci pokvareno vec osuseno, znaci od jutros ili od juce, a posto su takve kifle jeftinije uglavnom ih svi fast food kiosci kupuju, jer musterije uglavnom i traze ugrejane kifle tako da nema neke razlike u ukusu, cak stavise mozda je i bolja ta suvlja kifla koja se ugreje nego sveza kifla koja je malo zilavija kad se ugreje, kazem mozda jer nigde nisam naisao na neki kiosk koji prodaje sluzi skroz sveze kifle, a jeo sa na gomilu mesta, mada sam naisao na neke gde su sluzili bas ekstremno suve kifle kojima ni grejanje ne pomaze, nisu bile ni malo prijatne i ukusne za jelo, ali nisu bile ni pokvarene. I ja zapeo kifla pa kifla, ne sluzi se u kifli nego u mini lepinji, kod kuce sam grejao svezu lepinju i ona je bila mnogo zilava, mnogo mi je lepsa bila ona od juce.
Podelite komentar
Горан
Питам се само, ти послодавци брзе хране, да ли би такву помијару дали и својој деци, ако уопште имају деце.
Podelite komentar
Nis
Devojko gde ti radis kad tako lupas. Ko je taj sto ne bi primetio stare lepinje, a pogotovu od dva dana. Sto se tice priloga i onako se dobijaju za dzabe, pokusaj da sipas vodu u majonez pa ces da vidis na sta lici. Ne lazi ljude i ne lupaj gluposti
Podelite komentar
Mašina
Bolje jedna pasteta nego gurmanska pljeka
Podelite komentar
Boki mladost
Srpska posla u prevodu
Podelite komentar
Sinisa
U Meku nema ovoga sigurno. Sve je normirano i standardizovano od vrste i gramaze mesa,lepinja i dodataka.
Podelite komentar
Milan Zitoradja
@Sinisa
I tretirano konzervansima i kojekakvim "otrovima"
Podelite komentar
Јасмина
Одавно мој син одбија да купимо било шта са роштиља..Само каже,да није то оно право..
Podelite komentar
Slobodan
Prevara je u smesi za meso razni adetivi kao i kod raznih proizvoda u pekari zato KASIKA je najbolja!
Podelite komentar
Nikola
Samo bi jedite leskovacku smesu!!!!!! Bolje samog hleba...
Podelite komentar
jovance
@Nikola
Potpuno si u pravu
Podelite komentar
Bagi
Ako niste znali, u svim recepturama se stavlja sveze meso u gramima a ne ispeceno. To je svuda u svetu. I ne pisite gluposti na osnovu izjave nekog radnika. Da je radnik posten to bi prijavio a ne iznosio lazi okolo.
Podelite komentar
M
Ovo nije tačno. U kom fast food-u radi ova radnica. Baš me zanima. Ima sjajnih grilova u gradu i možda po neki levi koji se još sa ulice prepozna da je loš.
Podelite komentar
doka.czv
@M
U to si 100% siguran?!?Ne budi naivan!!!
Podelite komentar
VAN
@M
Da ti kaže gde radi, jesi li ti nirmalan? Verovatno si jedan od vlasnika kad ih toliko braniš.
Podelite komentar
Dusan
Zato Ćevap u Braće Jerković i nema problema ..
Podelite komentar
mirko
Koja gomila gluposti? Kakva je prevara sa senfom? A ljudi ne provaljuju bajatu kiflu? Ako sami ne znate sta jedete onda i treba da vas varaju!
Podelite komentar
ZORICA
A GDE JE INSPEKCIJA U OVOJ PRICI ???!!!
Podelite komentar
Алекс
Од када сам, сам себе ухватио у лажи, не верујем више никоме!
Podelite komentar
Koridor
Pa prijatno nam bilo, a i sa srecom!!!
Podelite komentar
Stanislav
Ovi sto naruce "sve" od priloga I ne zasluzuju bolje...
Podelite komentar
F I L I P
@Stanislav
Za svoje pare ti biras!
Podelite komentar
KORN
Dobro jutro
Podelite komentar
BOZA ZEMUNAC
FAST FUD.HVALA LEPO.NOU.
Podelite komentar
Optimista
@BOZA ZEMUNAC
Jedna pljeska kakva god vredi vise od sto americkih sranja!!!!
Podelite komentar
Мица
То баш није истина. Није у свим хамбургеријама тако. У Београду вероватно јесте али у мањим местима то нема шансе да прође код људи
Podelite komentar
amigo
glavna prevara je u mesu gde ide 50 posto soje,,,soda bikarbona,,,crni luk 30 posto ,,tu nema ni 30 posto mesa..i to bajatog koje kupuju od mesara koje ga ne prodaju ,,i na granici je ,,da se ukvari,,tako dase presoli..
Podelite komentar
Recepcionar
@amigo
A kisela voda+prezla, itd. E deco, deco, svašta li jedete.
Podelite komentar
Putin R.S
Neka je ona manja ali je ukusna. Pa pogledajte po svetski metropolama sta se radi, u turskom kebabu retko ko ima 100% govedine (jagnjetine, teletine) tu se ubacuje i piletina cak i svinjsko meso i to podvaljuju svojim ljudima. U Holandiji je bila jedna emisija u kojoj su ispitivali meso sa kebaba. Uzeli su od 5 prodavaca i odneli na ispitivanje gde je rezultat bio razocaravajuci. Od njih 5, kod njih 4 je pronadjeno svinjsko i pilece meso pomesano, a samo jedan je prodavao 100% jagnjetinu i to na pijaci.
Podelite komentar
Recepcionar
@Putin R.S
Pa moramo li i mi da trpimo to isto? Od svoje sirotinje jedva izdvojiš novca da detetu priuštiš pljeskavicu, kad ono......
Podelite komentar
M.r
To znamo odavno
Podelite komentar
Ivan
Ja ne verujem da to rade u Sisu u Goce Dekceva.
Podelite komentar
Gnojni Čibulj
@Ivan
Veruj. Radio sam tamo i znam sta se dešava.
Podelite komentar
Moj narode
U nasem zargonu za fast food se kaze "TROVACNICA",ali opet dzaba,ja volim pojesti bilo koji proizvod kod studenjaka na semaforu,naj bolji su pa makar i to radili.
Podelite komentar
Samo provereno
Najveći problem je sastav i kvalitet mesa. A ovo sa bajatim pecivom, uglavnom ne stoji. Možda u nekim rupama prodaju tako. Sem toga, danas retko ko, ko želi da ima profit koristi originalne namaze. Ima onih koji razblažuju, a i onih koji prave svoje namaze pa im je jeftinije. Sa salatom je slična priča. Ali svaki iole ozbiljan objekat koristi svežu salatu jer im je to (pogotovo u sezoni) najjeftinija stavka. Kačkavalj uglavnom nije biljni, ali jeste što jeftiniji. A oko gramaže može da se polemiše do sutra: da li je to gramaža ispečenog mesa ili svežeg, da li sa ili bez peciva i priloga itd. Svakako da gledaju da zarade na svemu. Bitno je da nas ne truju. Ostalo je stvar tržišta kao i u svemu drugom.
Podelite komentar
MiM
SVE SAM PREVARANT DO PREVARANTA!! KAO KOD MARATONCA NA CUBURI.. PA TO SE NEZNA KO OD KOGA KRADE.. VACAROSI NEVIDJENI.......
Podelite komentar
.....
I ovako su nase pljeske opet zdravije...ima krivina ali ste ga preterali
Podelite komentar
macak
Skoro svi sve to znamo, ali na kraju kazemo ukusno i ako je djubre
Podelite komentar
Ratko
E nebi znao da niste rekli pa krade se i vara u svemu i svačemu to nije ništa novo
Podelite komentar
Milan Zitoradja
Drzao sam restoran brze hrane sest godina. Napravio sam hiljade sendvica, pljeskavica, pomfrita. Nikada ali nikada nisam posluzio biljni umesto mlecnog kackavalja, u zavisnosti od kvaliteta mesa cesto stavljao vise jer kada kalira prilikom pecenja da ne bude mala pljeskavica, nikad nisam muckao priloge, a za sve sto u nekom trenutku nije bilo po standardu upozorio sam musteriju i pitao dali zeli sendvic bez salate na primer. Tako da ne podvaljuju svi ali znam da ima i onih koji podvaljuju.
Podelite komentar
Djolanda
@Milan Zitoradja
Zato si brate i propao :D
Podelite komentar
Pera
@Milan Zitoradja
Zato si i puko Bio si posten A to u srbiji ne ide A sto se mene tice Prelazim na burek s mesom
Podelite komentar
zZvonko
Stvarno strasno.... Otviri mi apetit ovaj burek
Podelite komentar
Bojan
Pa to nista nije novo! Zna se da se zakida na meso, da su lepinje bajate(zato ih i greju)! Kod nas samo se gleda da nekog prevarimo, pa cak i da mu dajemo pokvareno meso!!!
Podelite komentar
Marko cg
Zato ja nikad ne jedem ..narod je blesav treba svi da bojkotuju
Podelite komentar
Ne-ko
Hvala!!
Podelite komentar
Crvenokosa
Ja sam godinama radila u fast fudu.Istina je da se razblazuje ali ne bas ovoliko.A bajate kifle nisu istina...
Podelite komentar
Marko dj
@Crvenokosa
Ja radim u fast food-u... ovako trenutna firma gde radim je totalno sve suprotno od ovoga...nema razblazivanja i tome slicno... radim u lokalu gde se pripremaju burgeri... a radio sam i po leskovackim rostiljima... LEAKOVACKI ROSTILJI SU NAJGORI ROSTILJI NA SVETU... PRVO KORISTE SVE NAJNAJNAJGORE PRILOGE,NAJGORE MESO,KAZU LESKOVCANI IMAMO RECEPT ZA CEVAP MESO, A TU SPADA ADITIV ZA BOJU MESA,ADITIV ZA NARASTANJE MESA,??,ADITIV ZA UKUS MESA,SOJA,SODA BIKARBONA,PREZLE,MA KATASTROFA... HOCES DA PRAVIS CEVAP MESO?UZMI RODJACE JUNETINU I OVCETINU STAVI 70%JUNETINE PROSARANE,20% OVCETINE PROSARANE I 10% LOJI I SAMELJI DVA PUTA NA MASINI,ZACINE SO I BIBER DODAJ PO SVOM UKUSU I ETO GA ...
Podelite komentar
MiM
@Crvenokosa
JOK TI CES DA ME UVERIS......
Podelite komentar