≫ 

Mračna tajna roštilja: Radnica sa kioska nam otkrila veliku prevaru sa senfom, šta ide u meso i čime razblažuju pavlaku

 ≫ 

Cake kojim nas redovno "obrađuju", a mi im se vraćamo. Čast izuzecima

Komentari

  • Slobodan

    8. decembar 2016 | 20:25

    Zanimljiva studija!

  • teego pre Sa Zlatibor

    7. decembar 2016 | 22:46

    Sve to Je meni odavno y znanjy malo manje od pedeset god ja sam radio kao mlad oko mesa itd l meni kazemoj wef svaka radnja lma svojy radnjy

  • riddick

    6. decembar 2016 | 22:36

    Pljeskavica se jede sa urnebes salatom pavlakom mayonezom , ketchupom , kiselim krastavcima , padaraizom , kupusom kiselim j ljutom paprikom , lukom , zelenom salatom , senfom , lepinjom sa susamom , sirom I 2 pljeskavece kao dodatak I 2 ili 3 lepinje još . A ne ono americko sinteticko smece iz meka

  • nis

    6. decembar 2016 | 19:46

    Pljeskavica se jede sa lukom i tucanom paprikom, a za ostalo djubre se javite zapadu

  • Endokin

    6. decembar 2016 | 19:42

    Malo su mi smesni ovi komentari da se nekoriste bajate kifle. Bajato ne znaci pokvareno vec osuseno, znaci od jutros ili od juce, a posto su takve kifle jeftinije uglavnom ih svi fast food kiosci kupuju, jer musterije uglavnom i traze ugrejane kifle tako da nema neke razlike u ukusu, cak stavise mozda je i bolja ta suvlja kifla koja se ugreje nego sveza kifla koja je malo zilavija kad se ugreje, kazem mozda jer nigde nisam naisao na neki kiosk koji prodaje sluzi skroz sveze kifle, a jeo sa na gomilu mesta, mada sam naisao na neke gde su sluzili bas ekstremno suve kifle kojima ni grejanje ne pomaze, nisu bile ni malo prijatne i ukusne za jelo, ali nisu bile ni pokvarene. I ja zapeo kifla pa kifla, ne sluzi se u kifli nego u mini lepinji, kod kuce sam grejao svezu lepinju i ona je bila mnogo zilava, mnogo mi je lepsa bila ona od juce.

  • Горан

    6. decembar 2016 | 18:09

    Питам се само, ти послодавци брзе хране, да ли би такву помијару дали и својој деци, ако уопште имају деце.

  • Nis

    6. decembar 2016 | 18:05

    Devojko gde ti radis kad tako lupas. Ko je taj sto ne bi primetio stare lepinje, a pogotovu od dva dana. Sto se tice priloga i onako se dobijaju za dzabe, pokusaj da sipas vodu u majonez pa ces da vidis na sta lici. Ne lazi ljude i ne lupaj gluposti

  • Mašina

    6. decembar 2016 | 17:48

    Bolje jedna pasteta nego gurmanska pljeka

  • Boki mladost

    6. decembar 2016 | 17:40

    Srpska posla u prevodu

  • Sinisa

    6. decembar 2016 | 17:37

    U Meku nema ovoga sigurno. Sve je normirano i standardizovano od vrste i gramaze mesa,lepinja i dodataka.

    • 6. decembar 2016 | 17:59

      Milan Zitoradja

      @Sinisa

      I tretirano konzervansima i kojekakvim "otrovima"

  • Јасмина

    6. decembar 2016 | 16:30

    Одавно мој син одбија да купимо било шта са роштиља..Само каже,да није то оно право..

  • Slobodan

    6. decembar 2016 | 15:42

    Prevara je u smesi za meso razni adetivi kao i kod raznih proizvoda u pekari zato KASIKA je najbolja!

  • Nikola

    6. decembar 2016 | 15:18

    Samo bi jedite leskovacku smesu!!!!!! Bolje samog hleba...

  • Bagi

    6. decembar 2016 | 15:15

    Ako niste znali, u svim recepturama se stavlja sveze meso u gramima a ne ispeceno. To je svuda u svetu. I ne pisite gluposti na osnovu izjave nekog radnika. Da je radnik posten to bi prijavio a ne iznosio lazi okolo.

  • M

    6. decembar 2016 | 14:34

    Ovo nije tačno. U kom fast food-u radi ova radnica. Baš me zanima. Ima sjajnih grilova u gradu i možda po neki levi koji se još sa ulice prepozna da je loš.

    • 6. decembar 2016 | 15:11

      doka.czv

      @M

      U to si 100% siguran?!?Ne budi naivan!!!

    • 6. decembar 2016 | 20:36

      VAN

      @M

      Da ti kaže gde radi, jesi li ti nirmalan? Verovatno si jedan od vlasnika kad ih toliko braniš.

  • Dusan

    6. decembar 2016 | 14:33

    Zato Ćevap u Braće Jerković i nema problema ..

  • mirko

    6. decembar 2016 | 14:27

    Koja gomila gluposti? Kakva je prevara sa senfom? A ljudi ne provaljuju bajatu kiflu? Ako sami ne znate sta jedete onda i treba da vas varaju!

  • ZORICA

    6. decembar 2016 | 14:19

    A GDE JE INSPEKCIJA U OVOJ PRICI ???!!!

  • Алекс

    6. decembar 2016 | 14:09

    Од када сам, сам себе ухватио у лажи, не верујем више никоме!

  • Koridor

    6. decembar 2016 | 14:05

    Pa prijatno nam bilo, a i sa srecom!!!

  • Stanislav

    6. decembar 2016 | 14:01

    Ovi sto naruce "sve" od priloga I ne zasluzuju bolje...

  • KORN

    6. decembar 2016 | 14:01

    Dobro jutro

  • BOZA ZEMUNAC

    6. decembar 2016 | 13:52

    FAST FUD.HVALA LEPO.NOU.

    • 6. decembar 2016 | 14:32

      Optimista

      @BOZA ZEMUNAC

      Jedna pljeska kakva god vredi vise od sto americkih sranja!!!!

  • Мица

    6. decembar 2016 | 13:51

    То баш није истина. Није у свим хамбургеријама тако. У Београду вероватно јесте али у мањим местима то нема шансе да прође код људи

  • amigo

    6. decembar 2016 | 13:49

    glavna prevara je u mesu gde ide 50 posto soje,,,soda bikarbona,,,crni luk 30 posto ,,tu nema ni 30 posto mesa..i to bajatog koje kupuju od mesara koje ga ne prodaju ,,i na granici je ,,da se ukvari,,tako dase presoli..

    • 6. decembar 2016 | 15:40

      Recepcionar

      @amigo

      A kisela voda+prezla, itd. E deco, deco, svašta li jedete.

  • Putin R.S

    6. decembar 2016 | 13:49

    Neka je ona manja ali je ukusna. Pa pogledajte po svetski metropolama sta se radi, u turskom kebabu retko ko ima 100% govedine (jagnjetine, teletine) tu se ubacuje i piletina cak i svinjsko meso i to podvaljuju svojim ljudima. U Holandiji je bila jedna emisija u kojoj su ispitivali meso sa kebaba. Uzeli su od 5 prodavaca i odneli na ispitivanje gde je rezultat bio razocaravajuci. Od njih 5, kod njih 4 je pronadjeno svinjsko i pilece meso pomesano, a samo jedan je prodavao 100% jagnjetinu i to na pijaci.

    • 6. decembar 2016 | 15:42

      Recepcionar

      @Putin R.S

      Pa moramo li i mi da trpimo to isto? Od svoje sirotinje jedva izdvojiš novca da detetu priuštiš pljeskavicu, kad ono......

  • M.r

    6. decembar 2016 | 13:45

    To znamo odavno

  • Ivan

    6. decembar 2016 | 13:32

    Ja ne verujem da to rade u Sisu u Goce Dekceva.

    • 6. decembar 2016 | 14:15

      Gnojni Čibulj

      @Ivan

      Veruj. Radio sam tamo i znam sta se dešava.

  • Moj narode

    6. decembar 2016 | 13:23

    U nasem zargonu za fast food se kaze "TROVACNICA",ali opet dzaba,ja volim pojesti bilo koji proizvod kod studenjaka na semaforu,naj bolji su pa makar i to radili.

  • Samo provereno

    6. decembar 2016 | 13:22

    Najveći problem je sastav i kvalitet mesa. A ovo sa bajatim pecivom, uglavnom ne stoji. Možda u nekim rupama prodaju tako. Sem toga, danas retko ko, ko želi da ima profit koristi originalne namaze. Ima onih koji razblažuju, a i onih koji prave svoje namaze pa im je jeftinije. Sa salatom je slična priča. Ali svaki iole ozbiljan objekat koristi svežu salatu jer im je to (pogotovo u sezoni) najjeftinija stavka. Kačkavalj uglavnom nije biljni, ali jeste što jeftiniji. A oko gramaže može da se polemiše do sutra: da li je to gramaža ispečenog mesa ili svežeg, da li sa ili bez peciva i priloga itd. Svakako da gledaju da zarade na svemu. Bitno je da nas ne truju. Ostalo je stvar tržišta kao i u svemu drugom.

  • MiM

    6. decembar 2016 | 13:21

    SVE SAM PREVARANT DO PREVARANTA!! KAO KOD MARATONCA NA CUBURI.. PA TO SE NEZNA KO OD KOGA KRADE.. VACAROSI NEVIDJENI.......

  • .....

    6. decembar 2016 | 13:18

    I ovako su nase pljeske opet zdravije...ima krivina ali ste ga preterali

  • macak

    6. decembar 2016 | 13:15

    Skoro svi sve to znamo, ali na kraju kazemo ukusno i ako je djubre

  • Ratko

    6. decembar 2016 | 13:10

    E nebi znao da niste rekli pa krade se i vara u svemu i svačemu to nije ništa novo

  • Milan Zitoradja

    6. decembar 2016 | 13:08

    Drzao sam restoran brze hrane sest godina. Napravio sam hiljade sendvica, pljeskavica, pomfrita. Nikada ali nikada nisam posluzio biljni umesto mlecnog kackavalja, u zavisnosti od kvaliteta mesa cesto stavljao vise jer kada kalira prilikom pecenja da ne bude mala pljeskavica, nikad nisam muckao priloge, a za sve sto u nekom trenutku nije bilo po standardu upozorio sam musteriju i pitao dali zeli sendvic bez salate na primer. Tako da ne podvaljuju svi ali znam da ima i onih koji podvaljuju.

    • 6. decembar 2016 | 13:35

      Djolanda

      @Milan Zitoradja

      Zato si brate i propao :D

    • 6. decembar 2016 | 13:52

      Pera

      @Milan Zitoradja

      Zato si i puko Bio si posten A to u srbiji ne ide A sto se mene tice Prelazim na burek s mesom

  • zZvonko

    6. decembar 2016 | 13:08

    Stvarno strasno.... Otviri mi apetit ovaj burek

  • Bojan

    6. decembar 2016 | 13:03

    Pa to nista nije novo! Zna se da se zakida na meso, da su lepinje bajate(zato ih i greju)! Kod nas samo se gleda da nekog prevarimo, pa cak i da mu dajemo pokvareno meso!!!

  • Marko cg

    6. decembar 2016 | 13:02

    Zato ja nikad ne jedem ..narod je blesav treba svi da bojkotuju

  • Ne-ko

    6. decembar 2016 | 12:59

    Hvala!!

  • Crvenokosa

    6. decembar 2016 | 12:59

    Ja sam godinama radila u fast fudu.Istina je da se razblazuje ali ne bas ovoliko.A bajate kifle nisu istina...

    • 6. decembar 2016 | 13:19

      Marko dj

      @Crvenokosa

      Ja radim u fast food-u... ovako trenutna firma gde radim je totalno sve suprotno od ovoga...nema razblazivanja i tome slicno... radim u lokalu gde se pripremaju burgeri... a radio sam i po leskovackim rostiljima... LEAKOVACKI ROSTILJI SU NAJGORI ROSTILJI NA SVETU... PRVO KORISTE SVE NAJNAJNAJGORE PRILOGE,NAJGORE MESO,KAZU LESKOVCANI IMAMO RECEPT ZA CEVAP MESO, A TU SPADA ADITIV ZA BOJU MESA,ADITIV ZA NARASTANJE MESA,??,ADITIV ZA UKUS MESA,SOJA,SODA BIKARBONA,PREZLE,MA KATASTROFA... HOCES DA PRAVIS CEVAP MESO?UZMI RODJACE JUNETINU I OVCETINU STAVI 70%JUNETINE PROSARANE,20% OVCETINE PROSARANE I 10% LOJI I SAMELJI DVA PUTA NA MASINI,ZACINE SO I BIBER DODAJ PO SVOM UKUSU I ETO GA ...

    • 6. decembar 2016 | 13:23

      MiM

      @Crvenokosa

      JOK TI CES DA ME UVERIS......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA