Mračna tajna roštilja: Radnica sa kioska nam otkrila veliku prevaru sa senfom, šta ide u meso i čime razblažuju pavlaku
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Slobodan
Zanimljiva studija!
teego pre Sa Zlatibor
Sve to Je meni odavno y znanjy malo manje od pedeset god ja sam radio kao mlad oko mesa itd l meni kazemoj wef svaka radnja lma svojy radnjy
riddick
Pljeskavica se jede sa urnebes salatom pavlakom mayonezom , ketchupom , kiselim krastavcima , padaraizom , kupusom kiselim j ljutom paprikom , lukom , zelenom salatom , senfom , lepinjom sa susamom , sirom I 2 pljeskavece kao dodatak I 2 ili 3 lepinje još . A ne ono americko sinteticko smece iz meka