Mračna tajna roštilja: Radnica sa kioska nam otkrila veliku prevaru sa senfom, šta ide u meso i čime razblažuju pavlaku

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ne-ko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Slobodan

    08. decembar 2016 | 20:25

    Zanimljiva studija!

  • teego pre Sa Zlatibor

    07. decembar 2016 | 22:46

    Sve to Je meni odavno y znanjy malo manje od pedeset god ja sam radio kao mlad oko mesa itd l meni kazemoj wef svaka radnja lma svojy radnjy

  • riddick

    06. decembar 2016 | 22:36

    Pljeskavica se jede sa urnebes salatom pavlakom mayonezom , ketchupom , kiselim krastavcima , padaraizom , kupusom kiselim j ljutom paprikom , lukom , zelenom salatom , senfom , lepinjom sa susamom , sirom I 2 pljeskavece kao dodatak I 2 ili 3 lepinje još . A ne ono americko sinteticko smece iz meka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA