Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 
 ≫ 
  • 1

Pogledajte šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Po običaju, zanimljivih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Tokom svog boravka u Beogradu, Novak Đoković je odvojio vreme da se sretne sa našim mladim teniserima, trenerima i teniskim radnicima u Teniskom savezu Srbije i podeli sa njima brojna iskustva iz svoje karijere. Decu su zanimali detalji vezani za pravilnu ishranu i suplementaciju u sportu, šta je to što bi trebalo da jedu i piju tokom treninga, pre i posle mečeva.

Preko stotinu dečaka i devojčica imali su i brojna pitanja, a jedno od njih postavio je sedmogodišnji mališan iz TK Dril.

Nole, zašto si pao?

Noletov odgovor izazvao je nezapamćeni aplauz.

Jedan školski zadatak, koji se pojavio na društvenim mrežama, "posvađao" je Srbiju. Naime, postavljen je sledeći zadatak: “Ana je pročitala jednu priču, a Petar tri priče više od nje. Koliko su priča pročitali zajedno Ana i Petar”.  Dečak je odgovorio da su Ana i Petar pročitali ukupno pet priča, međutim u komentarima na Fejsbuku se navodi da je učitelj ispravio učenika, precrtao njegov odgovor i napisao da su pročitali ukupno 4 priče. Više o tome pročitajte OVDE.

Beograđanka Slavica Burmazović od avgusta prošle godine nije videla svoje troje dece jer ih je njen bivši nevenčani suprug, inače turski državljanin Ejup Jundžu, oteo i odveo u svoju domovinu. Nakon što se Slavica više od godinu dana borila za svoju decu, sada se prvi put oglasio i Ejup, rekavši da bivšoj supruzi nikada neće vratiti decu. Više o tome pročitajte OVDE.

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o budžetu za 2017. godinu, sa najnižim predviđenim deficitom u istoriji države Srbije u iznosu od 1,7 odsto BDP-a, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. On je istakao da će ovo verovatno biti prva godina od 1945. da imamo takvu projekciju, bez obzira na to što ćemo i Rusima da isplatimo 100 miliona evra i što smo za penzije dali 100 miliona evra jednokratne pomoći. Više o tome pročitajte OVDE.

Beograđanka M. J. dobila je da plati kaznu od 15.000 dinara zato što je dala drugaru da vozi njen auto, ne znajući da nema vozačku dozvolu odgovarajuće kategorije. Prekršajni sud u Rumi doneo je presudu na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima (ZOBS) po kome je ona izvršila prekršaj iz člana 331. st. 1 tačka 75 i osudio je na plaćanje novčane kazne.

DM Sat televizije, čija je vlasnica Dragana Mirković, organizovano je snimanje novogodišnjeg programa na kom je bilo  veoma zanimljivo a gazdarica je pripremila lepu gozbu za pevače. Na meniju su bile razne salate, meze, roštilj… Više o tome saznajte OVDE.

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić teško je povređen posle duela sa Milosavljevićem iz Mladosti. Igrač Lučanaca je sa dve noge naleteo na Plavšića i očigledno mu naneo teške povrede noge, možda čak i prelom, jer je Plavšić vrištao da ga je čula cela Marakana.

Nina Janković gostovala u emisiji “150 minuta”, a jedan trenutak posebno je bio emotivan za nju. Njoj su pustlili prilog iz njene srednje škole u Šapcu, gde je učila za stilskog krojača. Šta joj je nateralo suze na oči saznajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miryam.

    1. decembar 2016 | 22:01

    GOSPODJO SLAVICE ,AKO STE VIDELI DA VAM BRAK NIJE FUNKCIONISALO OD POCETAK ZASTO STE OSTALI I RODILI TROJE DECE.ZASTO SE NISTE VRATILI U SVOĴU ZEMLJU ,ZASTO STE SVE TO TRPELI. SADA KO ISPASTAJ ????DECA A VI DOBRO ZNATE ZAKONE NJIHOVE I SVE VAM TO DJABA.ZAO MI JE I VAS I DECE ALI NJIHIV ZAKON JE CUDO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA