PROIZVOĐAČI NAS VARAJU: Kupujete sir i kajmak u kom nema mleka, ALI IMA OTROVA
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milica
U muzej rakije svi da se sklonimo.
Putin R.S
Najbolje je domace od farmera i seljaka i to ljude koje poznajete. Prirodno je prirodno, pa se onda pitate zasto seljak ima takvu cenu kajmaka i sira, a to je zato sto je kvalitetnije, zdravije i ljudi se muce da bi to stvorili. Bravo za Srpskog seljaka. Svaka cast.
ana
jel to znaci sa su svi medjunaraodmi standardi koje Srbija jednostrano primenjuje samo forma farsa i nacio za plevljenje. Hocemo da ee vratimo na staro.