Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 
  • 0

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Po običaju, zanimljihih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Nedelju u Srbiji svakako je obeležilo venčanje godine tenisera Viktora Troickog i njegove izabranice Aleksandre Đorđević. Venčanje je obavljeno u crkvi Svetog Aleksandra Nevskog na Dorćolu, a naša ekipa T Now bila je sve vreme tamo, kao i na slavlju posle venčanja. Kako je izgledao najsrećniji dan srpskog tenisera pogledajte OVDE.

Među zvanicama na svadbi Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević bile su brojne poznate zvanice, među kojima i Novak i Jelena Đoković. Njihov dolazak na venčanje pogledajte OVDE.

Nepoznati detalji pljačke veka! Raško je ukrao dela vredna 161 milion evra, pa radio u Čačku kao pekar! Raško Mladenović je iz privatnog muzeja u Cirihu odneo četiri vredne slike, a potom s porodicom živeo običnim životom u Čačku radeći kao pekar. Vozio je auto star dvadesetak godina, a pozajmljivao novac od kolega, koji bi, kada stigne plata, uredno vraćao. Ostatak ove neverovatne priče pročitajte OVDE.

Članovi Vojnog sindikata održali su danas protest u Beogradu, jer su, kako kažu, nezadovoljni svojim socijalnim statusom.

– Ako srpski vojnik ne može da prehrani porodicu, a 250 dana godišnje nije kod kuće, onda je to problem - rečeno je na protestu. Ministar odbrane Zoran Đorđević odgovorio je sindikatu, a njegovo saopštenje pročitajte OVDE.

Teror nad Srbima na KiM ne prestaje. Užas koji je porodica Ješović danas preživela, ne može da se opiše rečima! Celu vest pročitajte OVDE.

Danas je poslednji dan "mrsne" nedelje uoči početka četrdesetodnevnog Božićnog posta. I u ovom postu, većina će se uzdržavati samo od hrane, ali on podrazumeva mnogo više od toga. Šta smete, a šta ne tokom posta pročitajte OVDE.

Pre sedam godina pred stečajem - danas najbrže rastući fudbalski brend, sa procenjenim rastom vrednosti od 89 odsto. Priča Sautemptona je gotovo pa filmska, jer je teško drugačije objasniti šta se u poslednjoj deceniji dešavalo u ovom klubu.

– Niko ne voli da gubi, pogotovo naši navijači koji duboko veruju u to da uvek "maširamo dalje". Mislim da ipak shvataju koliko je teško bilo pre sedam godina, jer danas Sautempton igra na San Siru i pobeđuje Inter – rekao je u intervjuu za Telegraf direktor marketinga Sautemptona, Džejms Kenedi. Kompletan intervju pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimak namerno potencijalnog izazivanja sudara na autoputu: Zbog ovakvih stvari se gine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA