≫ 

Srpski kiseli kupus i ajvar idu u Ameriku: Sarma će postati omiljeno Trampovo jelo (FOTO)

 ≫ 

Vrata novog tržišta po prvi put otvara kiseli kupus na tri načina, u glavicima, kao list za sarmu i ribanac

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika dok
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Danas

    25. novembar 2016 | 16:00

    U Chicagu vec dugi niz godina , imamo proizvode sa svih prostora bivse Jugoslavije . Sasvim je normalno da svi nasi ljudi spremaju jela , koja su spremali i nasi roditelji . Cija je sarma , sasvim je nebitno , ona je onog ko je spremi .

  • Goran

    25. novembar 2016 | 14:21

    Sarma je Tursko jelo

  • Jeretik

    24. novembar 2016 | 14:27

    Sarma je vec sada omiljeno jelo svih svetskih statisticara .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA