≫
Srpski kiseli kupus i ajvar idu u Ameriku: Sarma će postati omiljeno Trampovo jelo (FOTO)
≫
Vrata novog tržišta po prvi put otvara kiseli kupus na tri načina, u glavicima, kao list za sarmu i ribanac
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Danas
U Chicagu vec dugi niz godina , imamo proizvode sa svih prostora bivse Jugoslavije . Sasvim je normalno da svi nasi ljudi spremaju jela , koja su spremali i nasi roditelji . Cija je sarma , sasvim je nebitno , ona je onog ko je spremi .
Goran
Sarma je Tursko jelo
Jeretik
Sarma je vec sada omiljeno jelo svih svetskih statisticara .