Gibanica više nikada neće biti ista! A svi su mislili da ovaj trenutak nikad neće doći (FOTO)

Komentari

  • Dejan

    23. novembar 2016 | 11:12

    Heljdine kore sadrže 80% pšeničnog brašna 5% heljdinog i 15% nekih ljuspica. E sad ako je to nekome zdravo onda OK. A pri tom, rok trajanja im je duži zbog aditiva koji stavljaju u smesu.

  • Ivan

    22. novembar 2016 | 16:29

    Ljudi moji nesto nisam voleo gibanicu ,ali sada posle 35 g braka kada je guzva moja zena mogao bih je jesti svaki dan,valjda se i ona usavrsila u prravljenju gibanice,a snaja pravi od heljde.

  • Aca

    22. novembar 2016 | 15:40

    Pitanje je koliko je prisutna heljda u korama,prave se kore sa 70% psenicnog i 30 % heljdinog brasna,sto je slozicete se samnom opet na stetu gradjana...

    • 22. novembar 2016 | 16:45

      sm

      @Aca

      Pa ne može drugačije jer heljda ima malo glutena pa bi se raspadala. 30% je takođe dobro, zdravije nego samo belo brašno. Kore u Nemačkoj skoro da ne postoje to je tačno, imaju Turci ali su nikakve, kao papir.

  • Јасмина

    22. novembar 2016 | 13:38

    Само праве домаће коре,дају укус питама и гибаницама...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA