Gibanica više nikada neće biti ista! A svi su mislili da ovaj trenutak nikad neće doći (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dejan
Heljdine kore sadrže 80% pšeničnog brašna 5% heljdinog i 15% nekih ljuspica. E sad ako je to nekome zdravo onda OK. A pri tom, rok trajanja im je duži zbog aditiva koji stavljaju u smesu.
Ivan
Ljudi moji nesto nisam voleo gibanicu ,ali sada posle 35 g braka kada je guzva moja zena mogao bih je jesti svaki dan,valjda se i ona usavrsila u prravljenju gibanice,a snaja pravi od heljde.
Aca
Pitanje je koliko je prisutna heljda u korama,prave se kore sa 70% psenicnog i 30 % heljdinog brasna,sto je slozicete se samnom opet na stetu gradjana...