Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 
  • 0

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Novak Đoković neće završiti sezonu kao prvi reket sveta! Naš najbolji teniser je suviše lako poražen od Endija Marija u finalu završnog Mastersa u Londonu – 6:3, 6:4, posle sat i 43 minuta igre. Više pročitajte OVDE.

Srbija će se truditi da u naredne dve godine uhvati priključak sa EU u podršci start-up i inovativnim firmama, ali EU i dalje jako zaostaje u ovom segmentu za Kinom i Kalifornijom, izjavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić za Telegraf. O čemu je sve pričala ministarka Brnabić, pogledajte OVDE.

Semeteško jezero na Kopaoniku – jezero koje u sebi krije jedan zanimljiv prirodni fenomen – jezero po kojem ostrva plove. Više o ovom fenomenu pročitajte OVDE.

Duži period kiše i vlage duž toka Save izazvao je porast vodostaja te reke, koja se na području Zagreba izlila iz korita. Više pročitajte OVDE.

Melanija Tramp, buduća prva dama Amerike, promenila je svoju biografiju u kojoj sada navodi da je “pauzirala studije” da bi se posvetila karijeri modela, iako je prethodnih godina tvrdila da je završila fakultet u Sloveniji. Više saznajte OVDE.

Erik Kordes, profesor biologije sa Templ Univerziteta u Americi, otkrio je podvodno jezero u Meksičkom zalivu, a svoja istraživanja objavio u žurnalu Okeanografija (Oceanography). Više o ovoj vesti možete da saznate OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA