EKSPLOZIJA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Bačena ručna bomba ispred Pritvornog centra

 
  • 6

Eksplozija se dogodila pedeset minuta iza ponoći u ulici Filipa Višnjića i tom prilikom pričinjena je manja materijalna šteta

Eksplozivna naprava, najverovatnije ručna bomba, bačena je u noći između subote i nedelje ispred Pritvornog centra u Kosovskoj Mitrovici, a u eksploziji nije bilo povređenih.

Eksplozija se dogodila pedeset minuta iza ponoći u ulici Filipa Višnjića i tom prilikom pričinjena je manja materijalna šteta.

Zgrada Pritvornog centra u Kosovskoj Mitrovici gde je došlo do eksplozije nalazi se u neposrednoj blizini suda i policijske stanice.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da je obavljen uviđaj i da su prikupljeni određeni materijalni tragovi koji ukazuju da na to da je eksplodirala najverovatnije ručna bomba.

Po rečima Bojića, nadležni tuzilac je delo okarakterisao kao izazivanje opšte opasnosti a motiv i počinilac su za sada nepoznati.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    20. novembar 2016 | 11:34

    Koliko smo mi bolestan narod....baca stoka bombe na zatvor gde rade samo Srbi i gde su samo Srbi zatvorenici....a lokal patriote Mitrovacke sarađuju sa Siptarima ,sve građevinske radove izvode oni! !!

  • Oks@j

    20. novembar 2016 | 14:12

    Bolime briga .

  • Nn

    20. novembar 2016 | 12:00

    Super samo IH bombama raznesite kad se svete siriji nek vide kako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA