Otac monstrum ostavio bebu u užarenom autu da bi slao seksualne poruke, dečak umirao u stravičnim mukama (VIDEO)

 
  • 8

Džastin Ros Haris (35) je tvrdio da je sina slučajno ostavio u autu i zaboravio na njega. Porota mu nije poverovala. Osuđen je za ubistvo i preti mu doživotan zatvor

Amerikanac Džastin Ros Haris (35) je osuđen za ubistvo sina Kupera starog 22 meseca. Preti mu kazna doživotnog zatvora.

POSLEDNJI MINUTI RUSKIH BONI I KLAJDA: Tinejdžeri pucali na policiju, sve snimali, a onda se poubijali (VIDEO)

Haris je sina ostavio vezanog u automobilu sedam sati dok je napolju temperatura bila 31 stepen Celzijusa. U autu je, pak, temperatura dosezala i 49 stepeni, pa je dečak nakon nekoliko sati u užarenom vozilu preminuo u užasnim mukama!

Otac je na sudu tvrdio da ima problema s pamćenjem, da je sina slučajno ostavio u vozilu i zaboravio na njega, piše Mirror.

Tužioci su tvrdili i da je Haris želeo da ostavi ženu, ali da to nije mogao sve dok im je sin živ. 

Džastin Ros Haris uhapšen je u junu 2014., isti dan kada je njegov sin umro. Obdukcija je pokazala da je Kuper umro od hipertermije, odnosno, stanja povišene telesne temperature.

Haris nije želeo da svedoči, ali je plakao nekoliko puta tokom suđenja, posebno kada su se poroti pokazivale fotografije njegovog mrtvog sina.

Istražitelji koji su radili na slučaju kasnije su saznali da je Haris, nekoliko dana pre Kuperove smrti, na internetu pretraživao pojmove poput "deca u vrućim autima" i "kako preživeti zatvor".

Istraga je pokazala da je taj dan Haris primio nekoliko mejlova od učiteljica iz vrtića gde je trebao da ostavi dete. Isto tako, pokazalo se da je Haris imao zanimljiv online život. Koristio je nekoliko "dating" stranica i u dopisivanju s jednom devojkom konstatovao da mu nedostaje vreme koje bi posvetio samo sebi. Tokom suđenja saznalo se da je Haris kobnog dana razmenjivao eksplicitne seksualne poruke s najmanje dve žene. Utvrđeno je i da je slao poruke maloletnim devojkama.

Nakon svega, supruga Leana je u februaru ove godine podnela zahtev za razvod.

Izricanje presude zakazano je za 5. decembar.

(Telegraf.rs/ izvor: Mirrir.co.uk)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki5

    17. novembar 2016 | 05:16

    Nekoliko dana ranije pretrazivao na internetu "deca u vrucim kolima" stvarno kolika je mogucnost da to neko pretrazuje, a posle par dana "slucajno" ostavi dete u vrelom autu? Dobro je da su izvrsili istragu da ga nisu odmah osudili za ubistvo iz nehata. Valjda tako rade i nasi istrazni organi nadam se.

  • Sibin

    17. novembar 2016 | 09:36

    Ko bi drugi nego amerikanac debil,tojr poremecena nacija

  • 75.

    17. novembar 2016 | 08:01

    Zaboravio dete ?????? Strašno !!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA