ZBOG PITE UMALO IZGUBIO GLAVU: Ovo je pekar koga je slučajno ranio lovac (FOTO)

 
  • 9

Pekar je zadobio prelom potkolenice i komplikovanu povredu krvih sudova zbog čega ga je operisao četvoročlani tim niških lekara

Pekara Dragana Stamenovića (33), iz Bele Palanke teško je ranio njegov sugrađanin Bratislav R. juče popodne slučajno ga upucavši iz lovačke puške.

Bizarna nesreća u Beloj Palanci: Lovac slučajno upucao pekara dok je kupovao kiflu

Bratislav je vraćajući se iz lova, svratio do Stamenovićeve pekare gde je kupio pite za svoju kafanu. Dok ih je stavljao u svoje vozilo, slučajno je pritisnuo oroz a sačma je pogodila Stamenovića koji je izašao da ga isprati.

Pekar je zadobio prelom potkolenice i komplikovanu povredu krvih sudova zbog čega ga je operisao četvoročlani tim niških lekara.

Nakon operacije on se oporavlja na odeljenju intenzivne nege Klinike za ortopediju gde će po najavi lekara biti zadržan još najmanje sedam dana zbog težine i složenosti zadobijenih povreda.

Malerozni pekar kaže da se zbog preživljenog šoka ne seća detalja nesreće ali naglašava da je srećan što je metak promašio vitalne organe jer je mogao da nastrada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Bratislavu je zasmetala puška dok je redjao pite pa je uzeo u ruke u nameri da je pomeri. Odjednom je došlo do pucnja, ništa nisam osetio, nikakav bol samo sam video krv - opisuje Stamenović svoje ranjavanje. Priznaje da se mnogo uplašio ali da se lovac prestravio još više.

- Odmah me je stavio u kola i odvezao u Hitnu pomoć. Tokom čitavog puta se izvinjavao, bio je prepadnut – priča ranjenik i nastavlja :

- Nisam ljut na njega to je moglo svakom da se desi. Ne znam tačno kako je došlo do opaljenja. Mislim da je hteo da je isprazni i da je zato repetirao ali je puška opalila.

Osnovno javno tužilaštv u Pirotu okvalifikovalo je ovaj incident kao izazivanje opšte opasnosti.

(D.R.)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deja

    14. novembar 2016 | 23:47

    Koja budala jos nosi NAPUNJENO oruzje van lovista!!! PRVO PRAVILO i NIJE ISPOSTOVANO!!! kakav magarac!!! oduzeti dozvolu za lov dozivotno i naravno i za oruzje!!! kupi brate pecaljku pa idi pecaj nije to za tebe!

  • Ko to tamo puca

    15. novembar 2016 | 00:40

    Ne brinite, puska je zakocena.

  • iz 2 u 1

    15. novembar 2016 | 09:27

    Slabo stavljas mesa u pitu zato te i pucao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA