PORTIR GSP-A PRONAŠAO TORBICU S 11.000 EVRA: Vratio je vlasniku i postao ponos cele Srbije (FOTO)

- Kad je došao na šalter, kažem mu "Šta je čiča?" i izvadim samo mobilni telefon. A onda sam se nasmejao, zagrlio ga i dao mu torbicu sa novcem i dokumentima - kaže portir MAS-a

  • 28

Portir na Međumesnoj autobuskoj stanici u Novom Sadu Milan Majstorović sinoć je pronašao i potom vratio torbicu sa 11.000 evra i dokumentima putniku koji ju je izgubio. Iako mu ovo nije prvi put da za 35 godina koliko radi kao portir na MAS-u nađe novac koji putnici zaborave, prvi put je reč o ovolikoj sumi.

PRODAVAC NA KALEMEGDANU PRONAŠAO NOVČANIK PUN DEVIZA: Vratio ga vlasniku i evo kako je nagrađen! (FOTO)

Policajac Bišević vratio Italijanu izgubljenu torbicu u kojoj je bilo 3.500 evra!

Ovaj radnik GSP-a se priseća da je u utorak veče stariji gospodin kupovao kartu na stanici i da je zaboravio torbicu sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom. Majstorović je ubrzo primetio torbicu i kada ju je otvorio i video novac, sa kolegama je pokušao da dođe do vlasnika, piše 021.rs.

- Mobilni telefon je imao memorisan hrvatski broj pod imenom "Ćerka". Ispostavilo se da je u pitanju ćerka tog putnika koja živi u Zagrebu, a kojoj smo objasnili šta se desilo, pa je ona dobila oca na broj telefona u Srbiji. Kad je došao na šalter, kažem mu "Šta je čiča?" i izvadim samo mobilni telefon. A onda sam se nasmejao, zagrlio ga i dao mu torbicu sa novcem i dokumentima - kaže portir MAS-a.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Majstorović dodaje da je od vlasnika dobio 900 dinara kao nagradu, a firma ga je častila slobodnim danom.

- Imam ćerku, a moja najveća želja je da se ona zaposli i da dobijem unuka. A znate kako se kaže "Tuđa muka ne hrani unuka". Mogao sam uzeti taj novac i da nikome ne kažem, ali šta će mi to - kaže Majstorović.

U GSP su za 021.rs podsetili da ovo nije prvi put da njihovi zaposleni pronalaze veće sume novca koje vraćaju vlasnicima.

(Telegraf.rs / 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    9. novembar 2016 | 16:10

    Da se meni to desilo , dala bi coveku 200 evra,mislim da ga je ponizio sa ovih 900 dinara.A gospodinu svaka cast za postenje.

  • Aleksandar

    11. novembar 2016 | 08:16

    Kad mu je škrt dao samo 900 dinara, nije trebao ni da vrati....sramota 900 dinara.

  • Zak

    10. novembar 2016 | 04:55

    Deda, deda, bas si krme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA