POPLAVE ODNELE TRI ŽIVOTA: Noćas i sutra će biti još teže!

 
 ≫ 
  • 1

Škole su zatvorene do daljeg, a vojska i službe za vanredne situacije su počele da evakuišu stanovništvo iz nekih oblasti

Najmanje tri osobe izgubile su danas život u poplavama koje su pogodile Albaniju nakon obilnih kiša, a još teži vremenski uslovi prognoziraju se za noćas i sutra.

OBILNE PADAVINE NA BALKANU STVORILE HAOS: Putevi blokirani zbog poplava, sela odsečena, evakuišu se ljudi i u Albaniji (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Škole su zatvorene do daljeg, a vojska i službe za vanredne situacije su počele da evakuišu stanovništvo iz nekih oblasti, prenosi Rojters.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Drina se probudila, još je opasnija kako je pala noć! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Novi autoput koji povezuje Tiranu sa glavnom lukom Drač je zbog poplave blokiran, pa je saobraćaj preusmeren na stari put, navodi Rojters.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    8. novembar 2016 | 23:51

    kod nas neke stvari nisu normalne.sada najavljuju 80 litara po m2 i ne uvodi se vanredno stanje.koliko se secam prosli put je bilo uvedeno za tri puta manje padavina.kod nas je i kisa izgleda politika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA