PREŽIVEO UDAR VOZA: Jedva izbegao smrt na pruzi Beograd - Bar

 
  • 0

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče, povređen je pešak S. S. (39) iz Bara dok je u alkoholisanom stanju prelazio prugu

Drama na pruzi Bar–Beograd, u barskom naselju Šušanj samo pukom srećom nije okončana tragedijom kada je putnički voz zakačio pešaka, koji je bio u alkoholisanom stanju, pišu Novosti.

Navijač Zvezde izrešetan ispred hale u Baru posle utakmice! (FOTO) (VIDEO)

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče povređen je pešak S. S. (39) iz Bara dok je u alkoholisanom stanju prelazio prugu i to u momentu kada je tom deonicom prolazio putnički voz iz Podgorice ka Baru.

Sa teškim telesnim povredama prevezen u Opšu bolnicu Bar gde je hitno operisan.

- Kada je dovezen imao je krvarenja opasna po život usled povreda unutrašnjih organa. Ima prelom karličnih kostiju, rebara, podlaktice. Pacijent je na intenzivnoj nezi - kazao je direktor Opšte bolnice Bar dr Dragan Tomanović dodajući da je pacijent trenutno stabilan, ali njegovo zdravstveno stanje zbog prirode povreda ne isključuje rizičnost tokom daljeg lečenja.

Foto: Ilustracija: Profimedia, Alamy Foto: Ilustracija: Profimedia, Alamy

Saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedljak popodne, a kako je došlo do kontakta voza i pešaka utvrdiće istraga. Odmah nakon nezgode mašinovođa Nikola Klikovac je zadržan u barskoj policiji.

MAFIJAŠKI OBRAČUN: Ubijen član klana Luke Bojovića u Baru

On je pušten u utorak i prema rečima zamenika Osnovnog tužioca u Baru Radmile Gačević nije bilo osnova za zadržavanje.

- Nezgoda se dogodila van regularnog prelaza, kazala je tužiteljka dodajući da je od mašinovođe uzeta izjava i urađena analiza krvi.

Foto: Tanjug/Dušan Anicić Foto: Tanjug/Dušan Anicić

Prema izjavama svedoka, mašinovođa je na nekoliko stotina metara piskom sirene upozoravao Savića i pokušao da zaustavi voz, što je sigurno ublažilo udarac. Međutim, očevici tvrde da Savić nije reagovao na upozorenja.

(Telegraf.rs / Novosti)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA