UBISTVO U NIŠKOJ BANJI, KRAJ DRAME: Ubica na nosilima odnesen iz vile u bolnicu, KRVARI IZ GLAVE! (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 69

Radnik ubio vlasnika vile, pa se zabarikadirao u njoj. Devojka sve vreme čeka ispred s policijom kraj drame. Ubica pokušao i samoubistvo. U toku je drama

Sredovečni muškarac Dejan Dejančić (51) je ubijen u Niškoj Banji kada je na njega jutros oko 8.30 sati pucao njegov radnik. Vlasnik vile je preminuo na licu mesta, a ubica nije želeo da izađe iz vile. Policija je s njim pregovarala, a potom su bačene dve šok-bombe i lekari su ušli u vilu. Tamo su zatekli ubicu D. J. u besvesnom stanju.

11.55 INICIJALI OSUMNJIČENOG -  Osumnjičeni je D. J. (42) i on je pokušao da izvrši samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu. Reanimacija je u toku.

11.50 DEVOJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO SVEDOK - Devojka je bila svedok stravičnog zločina i čim se desilo ubistvo, istrčala je ispred vile. Ona je sve vreme dok je trajala drama stajala ispred vile s policijom i strepila za život svog dečka - ubice vlasnika vile.

11.48 UBICA RANJEN U GLAVU - Ubica je prevezen u teškom stanju u bolnicu. On ima prostrelnu ranu u glavi. U toku je reanimacija

11.19 IZNELI UBICU NA NOSILIMA IZ VILE

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

11.11 ODJEKNULE DVE ŠOK BOMBE, IZ VILE DOPIRU POVICI

- Hitna, Hitna - čuje se iz vile u kojoj je ubica. Lekari utrčavaju

10.30 Na ovom linku čitajte šta je prethodilo krvavom napaduPOLICIJA UPADA U VILU: Ubica je upucao svog gazdu na ovom mestu i to zbog DEVOJKE (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

10. 15 POLICIJA I DALJE NA LICU MESTA - Policija je od rane zore na terenu, pregovarači pokušavaju da nateraju ubicu da se preda i izađe.

10.00 UBISTVO ZBOG SVAĐE OKO DEVOJKE - Krvavom piru je prethodila svađa oko devojke recepcionara, za koju je bio zainteresovan i vlasnik vile.

Besan recepcioner je ispalio nekoliko hitaca u gazdu, koji je pao mrtav na licu mesta, a devojka je odmah pobegla odatle.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

09.00 TALAČKA KRIZA, UBICA SE KRIJE U VILI U početku se verovalo da je moguća talačka situacija, ali pošto se ubica na pozive pregovarača nije oglašavao, policija je uletela u vilu.

Na licu mesta su i vatrogasci i Hitna pomoć.

Fotografije vile pogledajte NA OVOM LINKU.

Snimak s lica mesta:

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    5. novembar 2016 | 11:15

    Mislio ako ima para ,pa moze sve ,on nema para ali ima m.....tako im i teba raditi jer svo bogatsvo nisu posteno stekli.Bice jos ovakvih slucajeva.

  • Koja

    5. novembar 2016 | 10:44

    Čini mi se da sve, pa i život, kod većine ljudi, polako gubi smisao. Ovoliko ubistava i samoubistava ne znam da li neko pamti ili zna.

  • blade

    5. novembar 2016 | 12:39

    Zbog zene sve ovo..e ludaci a ona ostade citava i zdrava da radi sta hoce..muskarci su budale a zene su perfidne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA