POTRAGA ZA UTOPLJENIKOM KOJI JE PAO SA SKELE: Telo Zorana Blagojevića još nije pronađeno, potonuo s traktorom

 
  • 4

Prema podacima Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu, vozač je krenuo svojim traktorom na obalu pre nego što je skelar stigao da učvrsti skelu

Specijalizovana jedinica MUP-a traga za Zoranom Blagojevićem, vozačem traktora koji se sa svojim vozilom u sredu oko 15 časova prevrnuo sa skele u Veliku Moravu! Do nesreće je došlo u ataru sela Trešnjevica kod Paraćina, a rođaci i prijatelji nesrećnog čoveka još od juče su u potrazi za njim.

VELIKA NESREĆA U PARAĆINU: Čovek traktorom upao u Moravu

Kako "Telegraf" saznaje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu, dežurni zamenik javnog tužioca obavešten je 2. novembra da je oko 15.20 časova došlo do utapanja Zorana Blagojevića (61).

– Prema do sada prikupljenim podacima, skelom je upravljao D.I. iz Trešnjevice, a Blagojević se prevozio traktorom iz pravca sela Raševica prema Trešnjevici. Pre nego što je skelar stigao da učvrsti skelu za obalu, Blagojević je krenuo, usled čega je došlo do destabilizacije i upadanja traktora u reku – stoji u saopštenju koje je potpisala portarolka paraćinskog Javno tužilaštva Snežana Mitić.

Printskin Printskin

U saopštenju se još navodi da je u toku traganje za traktorom i utopljenim licem i da teren pretražuje specijalizovana jedinic MUP-a.

Poljoprivrednici iz Trešnjevice koji imaju njive sa druge strane Velike Morave, ovu skelu koriste nekoliko puta dnevno, naročito u sezoni radova, jer tako drastično skraćuju put.

Umesto da idu zaobilazno, preko Raševice i Čepura, preko mosta, do druge obale i svojih imanja skelom stignu za svega petnaestak minuta. Tako je radio i nesrećni Bagojević.

Prema priči meštana, nakon prevrtanja u reku, nesrećni čovek se za trenutak pojavio na površini, ali je ubrzo iščezao. Ima suprugu i dvoje odrasle dece koja žive i rade u inostranstvu i svi su šokirani tragedijom.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovic

    3. novembar 2016 | 16:38

    Samo u srbiji se prevoze ljudi skelama umesto da drzava izgradi mostove, a ocekuju sve i svasta od poljoprivrede, ovo je svetska bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA