PEKLI RAKIJU A ONDA JE NEŠTO PUKLO: Cela garaža je počela da BUKTI, sve je izgorelo!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ljubica
Zivim u beogradu 60godine.rogjena sam u kavadarcima. Rakija se u tikvesu ka vadarci pece u zidanim kazanima u pomocnim delovima kuce.ja dok sam spremala lekcije i pisala domaci pekla rakiju.u mom rodnom mestu postoji srednja vinarska skola.vinograd se voli kao dete i neguje.ovo je redak slucaj sto se desilo.ove godine u kavadarcima grozgje je ostalo neobrano jer vinogradari nisu imali kome da ga prodaju.tuzna sam zbog toga.
stvarno?
A kako je Toma?
sale71
E to je prepečenica!