CENTAR BOSANSKOG GRADA PREPUN ZMIJA I RUŠEVINA: Preti da postane izvor zaraznih bolesti!

 
  • 6

Iz jedne oronule i napuštene kuće vatrogasci su letos iznosili zmije, dok su neretke i divlje deponije u njihovim dvorištima

Centar Prijedora, grada koji je poznat po najvećem rudniku gvožđa u Evropi i strašnim zločinima koji su u njemu tokom rata počinjeni, oronuo je i prepun je ruševnih kuća u kojima se nalaze zmije koje ugrožavaju stanovništvo.

U samom centru ovog grada nalazi se čak 50 oronulih i starih stambenih objekata, koji ozbiljno ugrožavaju sigurnost građana, na šta su u prijedorskoj komunalnoj policiji rekli za Blic da većina ovakvih objekata tu stoji jer nije obavljena ostavinska rasprava i niko ne vodi računa o ovoj imovini.

MLADIĆ (22) UKRAO 200 LITARA RAKIJE: Vlasnik u neverici kada je otkrio pljačku!

Načelnik komunalne policije Prijedora Darko Avramov, naglašava da su napuštena imanja i oronuli objekti pretnja za decu, koja se u njihovoj blizini često igraju, a iz jedne takve kuće vatrogasci su letos iznosili zmije, dok su neretke i divlje deponije u dvorištima takvih kuća.

Avramov upozorava da bi ova mesta mogla da postanu izvor zaraznih bolesti.

Snimao zmije gopro kamerom Printskrin: YouTube/Michael Delaney

SAMO U BOSNI: Nastavnik sa LAŽNOM DIPLOMOM osam godina predavao MUZIČKO!

- Komunalna policija je tražila da se za takva imanja propiše zakonski zastupnik, da grad Prijedor blokira imovinu budućeg naslednika i da plati komunalnom preduzeću održavanje takvih dvorišta - kaže Avramov.

(Telegraf.rs / Izvor: Radiosarajevo.ba)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maratonac

    15. oktobar 2016 | 23:49

    Po slici vidim da su u pitanju zvecarke!!!

  • Komentator

    16. oktobar 2016 | 04:12

    Nabavite buldozder, bager, i jedan stari FAP pa lepo srusite, utovarite, i odvezite. Posle toga zasadite neko drvece, NPR. Bukvu, jer ipak bosna je, I naravno travu. PROBLEM RESEN!

  • Drasko

    17. oktobar 2016 | 17:03

    Prijedor nije u bosni vec u RS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA