ONA JE VLADANKA ALEKSIĆ I PRAVI NAJORIGINALNIJU TURŠIJU NA SVETU: Za njenim teglama su svi poludeli (FOTO)

 ≫ 

Komentari

  • DUSA

    15. oktobar 2016 | 08:08

    Sve je to lepo napisano u velikom narodnom kuvaru

  • Soko

    15. oktobar 2016 | 00:45

    Svasta. Nista novo nisam procitao,dunje,jabuke,tvrdje kruske su bile u tursiji moje bake i majke od kad ja pamtim za sebe. Verujem i mnogi koji su odrasli u selu pamte sve mirise tursije

  • Soko

    15. oktobar 2016 | 00:41

    Moja majka je ostavljala slatko od obicnog zelenog sitnijeg paradajiza pre cetrdeset godina sa biljkom koja se koristi za kuvanje slatkog i skida secer. Slatko je bilo kao da je od zelenih smokvi,niko nije mogao ni da pomisli da je od paradajiza,tako da ova prica slatkog od zelenog ceri paradajiza nije njen izum,niti sta novo

  • Marko

    15. oktobar 2016 | 00:11

    Moja baba je to slatko pravila pre 50 god gospodjo

  • Jovana

    14. oktobar 2016 | 23:24

    U Portugaliji je dzem od paradajza standard

  • GAGA

    14. oktobar 2016 | 21:24

    Tursiju od dunja pravim oko deset godina, probajte da spojite dunju i krusku viljamovku. A da li ste probale da napravite slatko od ljutih papricica. Svi koji su degustirali bili su odusevljeni.Dobro ide uz pecenje i razna predjela. Imam recept, pozdrav

  • Uroš d'dorf

    14. oktobar 2016 | 21:23

    Super sve čestitke.

  • Ivana

    14. oktobar 2016 | 19:43

    Bravo lavice

  • Нешто ново...

    14. oktobar 2016 | 19:30

    Прелепо! Било би добро да им држава даје новчани подстицај. Ето посла за незапослене младе људе и производа за извоз у цео свет. Мислим да је ово наш прави бренд.

    • 14. oktobar 2016 | 21:25

      Jelena

      @Нешто ново...

      Ja dunje u turšiju stavljam već godinama, a pored dunja i jabuke, samo da su sitnije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA