ONA JE VLADANKA ALEKSIĆ I PRAVI NAJORIGINALNIJU TURŠIJU NA SVETU: Za njenim teglama su svi poludeli (FOTO)
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
DUSA
Sve je to lepo napisano u velikom narodnom kuvaru
Podelite komentar
Soko
Svasta. Nista novo nisam procitao,dunje,jabuke,tvrdje kruske su bile u tursiji moje bake i majke od kad ja pamtim za sebe. Verujem i mnogi koji su odrasli u selu pamte sve mirise tursije
Podelite komentar
Soko
Moja majka je ostavljala slatko od obicnog zelenog sitnijeg paradajiza pre cetrdeset godina sa biljkom koja se koristi za kuvanje slatkog i skida secer. Slatko je bilo kao da je od zelenih smokvi,niko nije mogao ni da pomisli da je od paradajiza,tako da ova prica slatkog od zelenog ceri paradajiza nije njen izum,niti sta novo
Podelite komentar
Marko
Moja baba je to slatko pravila pre 50 god gospodjo
Podelite komentar
Jovana
U Portugaliji je dzem od paradajza standard
Podelite komentar
GAGA
Tursiju od dunja pravim oko deset godina, probajte da spojite dunju i krusku viljamovku. A da li ste probale da napravite slatko od ljutih papricica. Svi koji su degustirali bili su odusevljeni.Dobro ide uz pecenje i razna predjela. Imam recept, pozdrav
Podelite komentar
Lado
@GAGA
Ja bih recept za slatko od papricica,hvala.
Podelite komentar
Lado
@GAGA
Gago, hocu ja recept. Hvala Vam.
Podelite komentar
Uroš d'dorf
Super sve čestitke.
Podelite komentar
Ivana
Bravo lavice
Podelite komentar
Нешто ново...
Прелепо! Било би добро да им држава даје новчани подстицај. Ето посла за незапослене младе људе и производа за извоз у цео свет. Мислим да је ово наш прави бренд.
Podelite komentar
Jelena
@Нешто ново...
Ja dunje u turšiju stavljam već godinama, a pored dunja i jabuke, samo da su sitnije
Podelite komentar