SALE MUTAVI IZREŠETAN IZ VOZILA U POKRETU: U likvidaciji učestvovali članovi CRNOGORSKIH KLANOVA

 
 ≫ 
  • 83

Policija još uvek traga za napadačima na vođu navijača Partizana

Aleksandar Stanković (29), poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je sinoć oko 21 sat u blizini Centralnog zatvora, na rasrsknici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića.

Rođen na Severu, ubijen kao vođa Juga: Ko je bio Sale Mutavi, strah i trepet mnogih navijača?

UBIJEN SALE MUTAVI: U pucnjavi nastradao vođa navijača Partizana, ranjen čuvar zatvora

Prema saznanjima lista Blic, u njegovom ubistvu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova, a osim njega u pucnjavi je teško ranjena još jedna osoba, čuvar zatvora M. Đ.

Do pucnjave je došlo oko 21 sat kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila, "audi" i "pežo". U prvom automobilu se nalazio Stanković, a u drugom ranjeni čuvar. Kako navodi ovaj list, još uvek nije poznato kako se čuvar našao na mestu obračuna.

Povređeni M. Đ. je prevezen u Urgentni centar i nalazi se na odeljenju reanimacije, a za napadačem se još uvek traga.

Printskrin: Google maps Printskrin: Google maps

Ubrzo nakon ubistva, na mesto pucnjave su došli članovi porodice nastradalog, kao i otac Stankovićeve dugogodišnje devojke.

- Trebalo je da se venčaju za dve nedelje, zajedno su 11 godina. On je bio dobar dečko, radio je kao obezbeđenje u teretani - ispričao je otac Stankovićeve verenice.

Podsetimo, Stanković je bio jedan od najmoćnijih navijača na Partizanovoj južnoj tribini, a svojevremeno je uspešno izbegavao odlazak na odsluženje kazne od pet godina na koju je osuđen još 2013. godine, zbgo trgovine drogom i posedovanja oružja. Uhapšen je sa još sedmoricom 6. marta 2006., kada je označen kao vođa dilera droge u beogradskom naselju medaković.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Presudom Višeg suda u Beogradu od 20. decembra 2011., koja je postala pravosnažna odlukom Apelacionog suda od 6. febraura 2016., Stanković je proglašen krivim i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i 10 meseci. Presuđeno mu je i da plati 50.000 dinara. Presuda je postala izvršna 14. maja 2013. i dostavljena na izvršenje Prvom osnovnom sudu.

Inače, na mesto uviđaja došao je jedan mladić koji je nosio Partizanov šal i hteo pošto-poto da priće kolima nastradalog Stankovića. Kako piše ovaj list, došlo je i do manjeg incidenta pošto je on počeo da viče i prkosi policajcima koji su ga sklanjali sa mesta zločina, a na kraju je i priveden.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Sem

    14. oktobar 2016 | 09:52

    Mnogo fin i dobar momak. Vukovac, odlican student, primeran radnik, ma primer za decu i omladinu.

  • Nebojsa

    14. oktobar 2016 | 09:51

    Pravi naslov bi glasio: u pucnjavi tesko ranjen cuvar zatvora, a ubijen je i neki krimos! Cuvar zatvora bi trabo biti centar vesti a ne neki kriminalac! Covek je nastradao na svom poslu za koji radi za par stotina evra!

  • Vojo

    14. oktobar 2016 | 10:43

    Ovaj cirkus sa kriminalcima , razbojnicima, huliganoma, starletama,prostitutkama će trajati dok im novinari i mediji budu davali značaja i prostora !!!! Postoji mnogo važnijih ljudi i profesija koje su namerno zanemarene. Na žalost ovde je izgubljen jefan mladi život, a izgubljen je verovatno odavno kad je nesrećnik krenuo putem koji ga je doveo dovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA