IZBO ŽENU I SINA, PA SEBI PRESEKAO VENE: Jeziva porodična drama kod Šapca!

 
  • 7

Pretpostavlja se da su u pitanju razmirice sa suprugom oko razvoda i da je u naletu besa i ljubomore pokušao sve da ih pobije u kući

U blizini Šapca je pre nekoliko došlo do zverske porodične drame, u kojoj je Veljko R. (73) po vratu izbo svoju suprugu Miru (71), a sina Dejana (47) isekao po rukama, nakon čega je pokušao sebi da oduzme život.

STAVITE TAČKU NA NASILJE: Podelite svoju priču i pomozite drugim ženama

Do čitavog ovog haosa je došlo u porodičnoj kući u naselju Klenak, a samo su čudom svi preživeli. Najgore je prošla supruga, koja je u teškom stanju prebačena u šabačku Opštu bolnicu, dok je Dejan zadobio lakše povrede, a u bolnici se nalazi i Veljko R. koji nije životno ugrožen.

Krvavi pir se dogodio u utorak oko 15 sati u kući u Klenku, gde Mira živi sa sinom i ćerkom. Još nije poznato zbog čega je došlo do ovog incidenta, jer Veljko R. zbog povreda još nije saslušan. Pretpostavlja se da su u pitanju razmirice sa suprugom oko razvoda i da je u naletu besa i ljubomore pokušao sve da ih pobije u kući, piše Informer.

Prema rečima komšija, u ovoj kući ranije nije bilo incidenata, a kako ovaj list saznaje, Veljko R. je u utorak popodne u Klenakd došao iz obližnjeg Šapca gde se preselio. U porodičnoj kući u bili su supruga i sin, dok je ćerka bila kod komšija.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Veljko R. je parkirao automobil ispred kuće, a nedugo potom komšije su videle policijska rotaciona kola.

- Mira je bila sva umazana od krvi, a Dejan u šoku. Sav se tresao. Čuli smo kako priča da je otac pobegao kada ih je izbo. Šta se u njihovoj kući dešavalo, to samo oni znaju. Ako su ranije imali problema, to nisu pokazivali, a sa svima u komšiluku su bili dobri - kazala je jedna komšinica.

Policija je saopštila da su taman krenuli u potragu za Veljkom R. kada se iznenada pojavio ispred kuće u kojoj je došlo do ovog zločina.

- Uviđaj je bio u toku kad se Veljko R. dovezao u svom "fijat unu", otvorio vrata i ispao iz vozila sav krvav. Policajci su videli posekotinu na njegovom vratu i isečene vene u rukama. U pratnji policije, komšija ga je odvezao u bolnicu - rekao je izvor iz istrage Informeru.

Juče nije bilo nikog u ovoj kući. Kako su komšjie rekle, sin i ćerka su od prekjuče u šabačkoj bolnici na odeljenju ORL uz majku, a u šabačkoj bolnici kažu za ovaj list da je M. R. primljena sa više uboda u vrat, a nakon hitne operacije njeno zdravstveno stanje je stabilno.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justice

    13. oktobar 2016 | 12:50

    Kada će se stati na put ovim divljacima, ovim neobrazovanim bolesnim ljudima koji misle da su tuđi životi u njegovim rukama i da ima prava da počini ovakvo nedelo?

  • Zemljak

    13. oktobar 2016 | 08:23

    Evo pocinjemo svako jutro nas srbi obraduju sa ovakvim vestima

  • CM

    13. oktobar 2016 | 13:44

    U Srbiji se u 21.veku žene tretiraju skoro kao u robovlasnickom drustvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA