Festival azijskih plesova "DRAGULJI AZIJE" ponovo u Beogradu!

 
  • 1

Okosnica festivala je plesni spektakl u subotu, 15. oktobra sa početkom u 20h

Četvrti po redu festival azijskih plesova "Dragulji Azije" će se održati za vikend 14-16. oktobra. Ovaj festival je jedinstven u ovom delu Balkana jer okuplja plesače širom Srbije i regiona koji su se posvetili izučavanju plesnih stilova Istoka, a istovremeno predstavlja raznovrsne plesove azijskog kontinenta beogradskoj publici.

Tim organizatora, Kulturni centar "Nea Pangea" i škola bolivud plesa "Panna", vas pozivaju da oktrijete čari Azije kroz njenu muziku i plesove.

Foto: Promo Foto: Promo

Ove godine festival uključuje 3 tematska dana gde ljubitelji muzike i plesova Istoka mogu da nauče nešto novo, jer će se od petka do nedelje održati 5 plesnih radionica i 2 muzička predavanja, u saradnji sa renomiranim plesačicama iz Slovenije, Janom Mankoč i Natašom Kočar, kao i gošćom Rimom Džohri, profesorkom Univerziteta u Agri (Indija).

Foto: Promo Foto: Promo

U Dečjem kulturnom centru publici će se predstaviti preko 80 plesača sa 25 različitih plesnih stilova, uključujući tradicionalne plesove Indije, Indonezije i Irana, zatim folklor Iraka, Turske i Bliskog Istoka, pa sve do modernih  - sve popularniji Kpop (korejski moderni ples) i fuzije plesova Orijenta sa drugim stilovima, između ostalog i belinezijski ples (spoj orijentalnog i polinezijskog plesa).

Foto: Promo Foto: Promo

Karte za koncert su u pretprodaji svakim radnim danom od 17-19h na adresi Savski Trg 9/3,  a na veče koncerta ih možete kupiti u Dečjem kulturnom centru, Takovska 8.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA