PUCNJAVA NA CETINJU: Na Radomira Đuričkovića osuli paljbu iz auta u pokretu

 
  • 2

Dva metka su ga, kako se saznaje, pogodila u glavu, a Đuričković je od zadobijenih povreda preminuo jedan sat posle ponoći u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici

Cetinjanin Radomir Đuričković (41), na koga je sinoć pucalo više nepoznatih osoba, preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja. Policija traga za napadačima i već su došli do određenih saznanja. Na Đuričkovića je pucano iz automobila u pokretu, ispred kafane "Konoba", u trenutku kada je Cetinjanin ulazio u svoj auto, sinoć oko 23.10h. Pucalo je više osoba, na čijoj identifikaciji policija radi.

OBRAČUN NA OTVARANJU SRPSKOG KAFIĆA: Napadač u ponoć sasuo KIŠU METAKA nasred ulice, ima povređenih!

Dva metka su ga, kako se saznaje, pogodila u glavu, a Đuričković je od zadobijenih povreda preminuo jedan sat posle ponoći u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. Cetinje je sinoć bilo blokirano, a prema prvim rezultatima istrage i pretragom terena na licu mesta pronađen je određeni broj čaura.

Policijski službenici su ubrzo utvrdili pravac bekstva izvršilaca krivičnog dela, a pronašli su i vozilo "reno megan“ plave boje, registarskih oznaka PG-BG344, koje je zapaljeno na području Rijeke Crnojevića, a u kojem je pronađena automatska puška.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Petar Jovanovic Foto-ilustracija: e-stock.us/Petar Jovanovic

- Navedeno vozilo, puška i ostali pronađeni tragovi i predmeti biće veštačeni u Forenzičkom centru. Intenzivnom potragom došlo se do operativnih saznanja o marki i tipu vozila kojim su se izvršioci posle paljenja vozila "reno megan“ dali u bekstvo - kazali su u UP.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic

Đuričković je kum Cetinjanina Gorana Radomana koji je prošle godine u februaru ubijen u Beogradu, a i blizak rođak pokojnog Gorana Đuričkovića koji je krajem oktobra prošle godine likvidiran u Budvi.

Oba ova ubistva dovode se u vezu sa nestankom 300 kilograma kokaina u Španiji, vrednih 15 miliona evra, nakon čega je počeo rat kriminalnih klanova u Kotoru.

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amon Ra

    11. oktobar 2016 | 16:54

    Sve je ovo OK dok ne stradaju nevini i prolaznici.

  • Nn...

    11. oktobar 2016 | 20:58

    Svi dobri i likvidurani jedan Pô jedan bravo! Pobijte se izmedzu sève mafijo ,dileri!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA