≫ 

SNIMAK KOJI JE ZGROZIO CEO SVET! Muškarac trči ka policajcu koji ga ubija na LICU MESTA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na uznemirujućem snimku vidi se da je posle nekoliko Džesijevih koraka policajac zapucao, a kasnije je zvanično objavljeno da je Palmier ispalio osam metaka od kojih je nekoliko pogodilo Bišoa

  • 24

Američka policija usmrtila je još jednu nenaoružanu osobu, ali lokalni tužilac je brže-bolje izjavio da je ubistvo bilo u potpunosti opravdano.

DEVOJČICA ODRŽALA POTRESAN GOVOR NA KOJI SU SVI ZANEMELI: Svi su se naježili kad su čuli njene reči (VIDEO)

Objavljen je video sa kamere koju je na sebi nosio policajac koji je pucao, a na potresnom snimku vidi se kako Džesi Bišo pokušava da pobegne. Zamenik šerifa Nikolas Palmier glasno upozorava da će pucati ako se begunac ne zaustavi, a onda se Bišo okrenuo i pošao ka policajcu. On ga je nekoliko puta upozorio da stane ili će pucati, ali Bišo je i dalje koračao ka njemu govoreći "Uradi to".

Na uznemirujućem snimku vidi se da je posle nekoliko Džesijevih koraka policajac zapucao, a kasnije je zvanično objavljeno da je Palmier ispalio osam metaka od kojih je nekoliko pogodilo Bišoa.

Bišo, koji je bio na poternici zbog pljački i provala, bio je poznat policiji kao kriminalac koji uvek sa sobom nosi pištolj, pa je tužioc prihvatio objašnjenje Pelmiera da se osećao životno ugroženim, pogotovo se na snimku vidi da je Bišo desnu ruku držao iza leđa.

Ovo je u gradiću Barlington (država Vermont) već treći slučaj u poslednjih deset meseci  u kojem se akcija policije završila fatalno.

Snimak je osvanuo na Jutjubu, a u Americi se vodi polemika o tome jer mnogi tvrde da policajac nije morao da ga upuca. 0

Šta vi mislite?

Pogledajte video (posle 3.45 počinje prava drama):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tpk

    8. oktobar 2016 | 15:04

    Potpuno opravdano... ne znam odakle mu pravo da ide ka njemu i da mu prica da ga upuca... zna se zakon. Ako policajac kaze stani pucacu, ne vidim sta tu nije jasno... nije stao i policajav pucao...

  • MrakIzPecine

    8. oktobar 2016 | 14:47

    Izgleda opravdano, lik je držao ruku iza leđa kao da poteže pištolj i nasrnuo na policajca. A sad zašto je policijac ispraznio sanzer nije mi jasno

  • Cash®

    8. oktobar 2016 | 16:20

    Ne znam pravilo službe američkih policajaca, međutim, pravilno je postupio u proceni (upozorenje više puta, ruka iza leđa, hod prema policajcu bez ste stajanja, poznat krim.dosije sa karakteristikama...). Sa koliko pucnjeva? Dok nije bio siguran da će ga onesposobiti zbog sumnje u posedovanje i upotrebu eventualnog oružja koje je mogao imati iza sebe. U tim trenucima je 'ili ili'. Pravilno je postupio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA