SNS: DS odgovorna što investitori odustaju od Srbije!

 
  • 2

Naprednjaci smatraju da Demokratska stranka snosi najveću odgovornost za to što strani investitori, poput italijanskog "Danijelija", odustaju od ulaganja u Srbiju

Srpska napredna stranka ocenila je da je Demokratska stranka odgovorna zato što strani investitori, poput italijanskog "Danijelija", odustaju od ulaganja u Srbiju.

SNS ocenjuje da je nivo korupcije produkt vladavine DS-a i sistema koji je ona promovisala, a koji je upropastio srpsku privredu u poslednje četiri godine i konstatuje da su sami investitori uvideli da se ne mogu pouzdati u dogovore s dosadašnjim režimom.

"Samo nova, prema građanima odgovorna Vlada Srbije, u kojoj neće biti mesta za one kojima je lični i uskostranački interes ispred interesa građana, može stvoriti povoljan poslovni ambijent koji će biti privlačan za strane investitore, koji će garantovati otvaranje novih radnih mesta i bolju budućnost za građane Srbije", navodi se u saopštenju.

Funkcionerka SNS-a Jorgovanka Tabaković poručila je da se investitori, pri odlučivanju o ulaganju u neku zemlju, rukovode profitnim motivima, a ne bilo čijim izjavama.

(D. Z. / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marijana damnjanovic

    6. jun 2012 | 21:56

    dokle mislite da pljujete jedni po drugima vreme je da uradite nesto konkretno umorni smo od mlacenja prazne slame

  • Aleksandra Madzoski

    7. jun 2012 | 18:19

    Saglasna sam sa ocenom SNS o negativnoj ulozi DS za vreme vladavine poslednjih osam godina. Unisteni smo losom privatizacijom, korupcijom, kradjama...narod gladuje. Konacno je dosao cas da na scenu stupe novi ljudi koji ce ovu zemlju pokrenuti sa mrtve tacke. cak mislim da bi Jorgovanka Tabakovic bila mnogo bolji premijer od mnogih muskaraca. Prvo, zato sto je pametna zena, drugo sto zene bolje ekonomisu od muskaraca. Pozdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA