Zašto uništavamo sopstveno zlato? Što je najgore, za 10 godina ćemo plakati zbog toga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikol
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Danga

    09. oktobar 2016 | 01:32

    Srpska posla oćemo za dan da se obogatimo.Ove godine cena niska a narednih možda dobra .Moj savet sadite šljivu.

  • rajko

    09. oktobar 2016 | 01:01

    P reprodavci diktiraju cene,verujte pre par dana sam hteo da kupim sljive,cena je verujte 100 dinara i odustao sam.

  • predator

    09. oktobar 2016 | 00:03

    Šljiva je najbolje voće za rakiju a limun za sok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA