Hrvat slomio penis tokom seksa, pa dobio basnoslovnu odštetu

 
  • 12

Četiri godine nakon što je muškarac potpisao polisu životnog osiguranja, dogodila mu se nezgoda tokom seksa u kojoj je slomio penis, pa je nakon lečenja od osiguravajuće kuće tražio odštetu

Prema odluci splitskog Opšinskog suda porodici muškarca koji je tokom seksa slomio penis, dodeljena je odšteta i kamate u ukupnom iznosu od 50.000 evra.

STAVIO JE VERENIČKI PRSTEN NA PENIS i 2 dana se previjao od bolova! Spašavali ga lekari i vatrogasci (FOTO) (VIDEO)

Muškarac koji je tražio odštetu imao je od 2005. godine polisu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nezgode koja je vredela do 2025. godine. Bio je osiguran na iznos od oko 8.000 evra za slučaj doživljenja i na 50.000 evra dopunskog osiguranja za slučaj trajnog invaliditeta.

Četiri godine nakon što je muškarac potpisao polisu životnog osiguranja, dogodila mu se nezgoda tokom seksa u kojoj je slomio penis, pa je nakon lečenja od osiguravajuće kuće tražio odštetu.

U međuvremenu je 2011. godine umro, a nakon ukupno deset godina parničenja sada je sud doneo odluku da se treba njegovoj porodici isplatiti odšteta od 25.000 evra, kao i zatezne kamate, pa je tako iznos porastao na 50.000 evra.

(Telegraf.rs / Hina)

Video: Beogradski odred Žandarmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA