≫ 

SPREMATI ZIMNICU ILI JE KUPITI? Evo šta je jeftinije i da li se isplati praviti je sam!

 ≫ 

- Ukoliko se odlučite da isti pravite, za 10 tegli mase 750 g potrebno je da kupite 25 do 30 kilograma paprika, tri kilograma plavog patlidžana, dve litre ulja, 300-400 grama soli. Na pečenje, a posle i na upržavanje oljuštenih paprika, potrošićete pet do šest sati - kaže iskusna domaćica iz Beograda Milena V. (57)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ma daj
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    27. septembar 2016 | 16:18

    Tskodje i dzemovi se isplate.

  • Aca

    23. septembar 2016 | 21:28

    Fabrički ajvar se potpuno drugačije pravi od domaćeg,nema veze jedno sa drugim zato je i cena različita ali kome se sviđa ne treba da se baca na trošak i kupuje domaći...

  • ...i td

    23. septembar 2016 | 20:50

    Inace,u svaku zimnicu(slatku,slanu,kiselu,ljutu,gorku)se stavlja konzervans.Ko.kaze da to ne radi,laze.Da li je kupovni ili secer(prirodni konzervans)nije vazno,vazno je da bez njega zimnica propada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA