≫
SPREMATI ZIMNICU ILI JE KUPITI? Evo šta je jeftinije i da li se isplati praviti je sam!
≫
- Ukoliko se odlučite da isti pravite, za 10 tegli mase 750 g potrebno je da kupite 25 do 30 kilograma paprika, tri kilograma plavog patlidžana, dve litre ulja, 300-400 grama soli. Na pečenje, a posle i na upržavanje oljuštenih paprika, potrošićete pet do šest sati - kaže iskusna domaćica iz Beograda Milena V. (57)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Miki
Tskodje i dzemovi se isplate.
Aca
Fabrički ajvar se potpuno drugačije pravi od domaćeg,nema veze jedno sa drugim zato je i cena različita ali kome se sviđa ne treba da se baca na trošak i kupuje domaći...
...i td
Inace,u svaku zimnicu(slatku,slanu,kiselu,ljutu,gorku)se stavlja konzervans.Ko.kaze da to ne radi,laze.Da li je kupovni ili secer(prirodni konzervans)nije vazno,vazno je da bez njega zimnica propada.