KAO U HOROR FILMU: "Fufa" sa Fejsbuka zna šta ste radili prošlog leta!

 
  • 2

Devojka koja sebe na Fejsbuku naziva "Koričanska fufa" danima je uznemiravala grupu mladih koji se međusobno druže, tako što im je slala morbidne, ali i preteće poruke sa mobilnog telefona

Grupa mladih koji se međusobno druže preko Fejsbuka dobila je morbidne poruke od devojke koja se na ovoj socijalnoj mreži naziva "Koričanska Fufa". Svi u društvu su istovremeno dobili zahtev za prijateljstvo od pomenute devojke. Mislili su da se radi o šali, a onda su počele da stižu bolesne poruke. U početku je "Koričanska Fufa" slala poruke u kojima je pisalo: "Znam gde si sada", sa tačnim opisom  lokacije na kojoj se osoba iz društva trenutno nalazi.

- Gotovo nedelju dana trajao je taj teror dok uplašeni bolesnim porukama slučaj nismo prijavili policiji - rekao je jedan mladić iz društva.

"Od danas si ti moj pacijent, pratim te...", piše u jednoj od poruka Koričanske Fufe.

"Odraću vam svima kožu s lica, želim da spavam na jastucima od vaše kože", dobio je poruku jedan od mladića, dok je poruka upućena devojci iz društva glasila: "Sad si kod (navodi ime prijateljice)". Posebno je  uznemiravajuća činjenica da su poruke na Fejsbuk poslate sa mobilnog telefona.

Iako su mladi upozorili da će o svemu obavestiti policiju, profil Fufe ni danas nije ugašen. Tvrde da je fotografiju skinula s interneta, a prema njihovim rečima, adresu je izmislila. Zbog uznemiravajućih poruka, deo mladih ne izlazi iz kuće u večernjim satima jer ne znaju ko je i do koje mere bolestan s druge strane.

Nakon što je Fufa obaveštena da je  prijavljena policiji, ona je počela slati poruke o tome koja je njena lozinka za Fejsbuk, kako bi zametnula trag i da bi se što više korisnika ulogovalo i ostavilo svoje IP adrese. Deo lozinke glasi "crna koža", a unutar iste nalazi se i broj 666. 

(Telegraf.rs / Index.hr)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA