UŽAS: Srpski policajac PUCAO SEBI U GRUDI iz službenog pištolja, a onda je pozvao šefa!

 
  • 4

- Policajac S. S. je bio sam u kolima kada je pucao sebi u grudi. Pošto je preživeo, on je pozvao svog šefa i rekao mu da se slučajno upucao - rekao je izvor koji je upućen u ovaj slučaj

Policajac S. S. (45), koji je zaposlen u Policijskoj stanici Vranje, pucao je jutros sebi u grudi iz službenog pištolja, i ostao živ.

Do ovog incidenta je došlo u selo Kržnice na putu Vranje-Vladičin Han u 9.30 sati.

- Policajac S. S. je bio sam u kolima kada je pucao sebi u grudi. Pošto je preživeo, on je pozvao svog šefa i rekao mu da se slučajno upucao - kaže za beogradske medije izvor upoznat sa slučajem, pa dodaje:

- S. S. je već izvesno vreme imao određene zdravstvene probleme, zbog kojih kolege ne isključuju mogućnost da se radi o pokušaju samoubistva.

Njena ge je Hitna pomoć odmah prevezla u bolnicu.

Podsetimo, pre nekoliko dana preminuo je policajac u Kragujevcu, koji je pucao u sebe nakon proslavljene godišnjice braka.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. septembar 2016 | 13:17

    Radio je iako su znali da je imao problem,i posle takvi treba kao da nas cuvaju.

  • Imenjak

    8. septembar 2016 | 13:14

    Ljudi pa mi imamo suicidnu policiju kuku nama kako su prosli preglede nemoze ovo ono kad ono veze i vezice tatini sinovi oni samoubice boze pomozi

  • gaga

    8. septembar 2016 | 15:26

    da li uopste oni imaju ljude koji su zaduzeni da uoce probleme kod svojih ljudi.da li je jadni covek imao sa kim da poprica i kaze svoje probleme.verovatno nije.....tuzno, steta.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA