ISTRAŽUJEMO ZA VAS: Hoće li nam ovogodišnja zimnica biti slatka ili "papreno" kisela?

Prostom računicom dolazimo do podatka da je za 10 tegli ajvara, za čiju pripremu je potrebno 25 kilograma crvenih paprika, četiri kilograma patlidžana i dva litra ulja (130-140 dinara) neophodno izdvojiti 2.000 dinara. U proseku je to 200 dinara po tegli mase 700 grama

Komentari

  • Lka

    12. septembar 2016 | 14:40

    Ako nekom treba, moja baba pravi jako kvalitetan ajvar, i celokupnu zimnicu, garantujem kvalitet!

  • Realno

    12. septembar 2016 | 12:21

    Sajm zimnice u Koceljevi 1.oktobra, tu sve se može kupiti dinaće po pristupačnim cenama.

  • Miki

    12. septembar 2016 | 12:21

    Bice slana kao i uvek

  • Nira

    12. septembar 2016 | 10:45

    Imam jednu malu baštu svega 18 m sa 13 m a u njoj od ranog proljeća svega dok drugi "sviraju"i kukaju kako se nemože živjeti od skupoće ja sa još dva člana porodice živim od 200 km suprugove penzije ,uredno plaćam sve dažbine ,školujem tinejdžerku i obrađujem ovu svoju baštu iz koje spremim sve za zimu.

    • 12. septembar 2016 | 14:25

      Tata

      @Nira

      Svaka vam cast ako od toga zivite. Koliko vidim vasa trpeza je prebogata za 100 eura ( 200 km) platite obaveze skolujete dete svi se oblacite najverovatnije ustedite i za letovanje i zimovanje. Molim boga da neko iz vlasti nevidi komentar smanjice nam jos plate

    • 12. septembar 2016 | 15:36

      VOD ZA TIHE LIKVIDACIJE

      @Nira

      Ne lazi

  • Misirac

    12. septembar 2016 | 08:55

    Dajem prednost domaćem ajvaru.Moja bašta,moja paprika, paradajz...Bez hemije što je najbitnije

  • Gile

    12. septembar 2016 | 08:09

    Kod mene samo buđaw lebac.

  • The Spatula

    12. septembar 2016 | 08:07

    Rad, vodu, struju, ostale djakonije kao i obicno, niko ne racuna :D Valjda i ruke od te domacice treba ceniti?

  • They Live , we sleep

    11. septembar 2016 | 23:44

    Gde je zimnica I zdrava hrana , danas sve sami otrovi .

    • 12. septembar 2016 | 06:49

      Nira

      @They Live , we sleep

      Kod mene je sve domaće,mala bašta svega ima pun špajz sosa,kiselih krastavaca,paprike i drugih đakonija sokove pravila od višnje,dinje i divljih kupina sve se može kad se hoće:-)

  • predator na grani

    11. septembar 2016 | 23:29

    Bolje napravit domaće nego kupovat , u sve kupovno stavljaju otrove GMO = Monsanto !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA