ISTRAŽUJEMO ZA VAS: Hoće li nam ovogodišnja zimnica biti slatka ili "papreno" kisela?
Prostom računicom dolazimo do podatka da je za 10 tegli ajvara, za čiju pripremu je potrebno 25 kilograma crvenih paprika, četiri kilograma patlidžana i dva litra ulja (130-140 dinara) neophodno izdvojiti 2.000 dinara. U proseku je to 200 dinara po tegli mase 700 grama
Imam jednu malu baštu svega 18 m sa 13 m a u njoj od ranog proljeća svega dok drugi "sviraju"i kukaju kako se nemože živjeti od skupoće ja sa još dva člana porodice živim od 200 km suprugove penzije ,uredno plaćam sve dažbine ,školujem tinejdžerku i obrađujem ovu svoju baštu iz koje spremim sve za zimu.
Svaka vam cast ako od toga zivite. Koliko vidim vasa trpeza je prebogata za 100 eura ( 200 km) platite obaveze skolujete dete svi se oblacite najverovatnije ustedite i za letovanje i zimovanje. Molim boga da neko iz vlasti nevidi komentar smanjice nam jos plate
Kod mene je sve domaće,mala bašta svega ima pun špajz sosa,kiselih krastavaca,paprike i drugih đakonija sokove pravila od višnje,dinje i divljih kupina sve se može kad se hoće:-)
Lka
Ako nekom treba, moja baba pravi jako kvalitetan ajvar, i celokupnu zimnicu, garantujem kvalitet!
Podelite komentar
Realno
Sajm zimnice u Koceljevi 1.oktobra, tu sve se može kupiti dinaće po pristupačnim cenama.
Podelite komentar
Miki
Bice slana kao i uvek
Podelite komentar
Nira
Imam jednu malu baštu svega 18 m sa 13 m a u njoj od ranog proljeća svega dok drugi "sviraju"i kukaju kako se nemože živjeti od skupoće ja sa još dva člana porodice živim od 200 km suprugove penzije ,uredno plaćam sve dažbine ,školujem tinejdžerku i obrađujem ovu svoju baštu iz koje spremim sve za zimu.
Podelite komentar
Tata
@Nira
Svaka vam cast ako od toga zivite. Koliko vidim vasa trpeza je prebogata za 100 eura ( 200 km) platite obaveze skolujete dete svi se oblacite najverovatnije ustedite i za letovanje i zimovanje. Molim boga da neko iz vlasti nevidi komentar smanjice nam jos plate
Podelite komentar
VOD ZA TIHE LIKVIDACIJE
@Nira
Ne lazi
Podelite komentar
Misirac
Dajem prednost domaćem ajvaru.Moja bašta,moja paprika, paradajz...Bez hemije što je najbitnije
Podelite komentar
Gile
Kod mene samo buđaw lebac.
Podelite komentar
The Spatula
Rad, vodu, struju, ostale djakonije kao i obicno, niko ne racuna :D Valjda i ruke od te domacice treba ceniti?
Podelite komentar
They Live , we sleep
Gde je zimnica I zdrava hrana , danas sve sami otrovi .
Podelite komentar
Nira
@They Live , we sleep
Kod mene je sve domaće,mala bašta svega ima pun špajz sosa,kiselih krastavaca,paprike i drugih đakonija sokove pravila od višnje,dinje i divljih kupina sve se može kad se hoće:-)
Podelite komentar
predator na grani
Bolje napravit domaće nego kupovat , u sve kupovno stavljaju otrove GMO = Monsanto !!!
Podelite komentar