ISTRAŽUJEMO ZA VAS: Hoće li nam ovogodišnja zimnica biti slatka ili "papreno" kisela?
Prostom računicom dolazimo do podatka da je za 10 tegli ajvara, za čiju pripremu je potrebno 25 kilograma crvenih paprika, četiri kilograma patlidžana i dva litra ulja (130-140 dinara) neophodno izdvojiti 2.000 dinara. U proseku je to 200 dinara po tegli mase 700 grama
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Lka
Ako nekom treba, moja baba pravi jako kvalitetan ajvar, i celokupnu zimnicu, garantujem kvalitet!
Realno
Sajm zimnice u Koceljevi 1.oktobra, tu sve se može kupiti dinaće po pristupačnim cenama.
Miki
Bice slana kao i uvek