KAO U HOROR FILMU: Pronašao je ubijenu majku i njenog ubicu. Pokušao je da je osveti, ali je i sam nastradao

 
  • 2

Beživotno telo starice Z.A. ( 73 ), koja je ubijena udarcima tvrdog predmeta po glavi, jutros je pronađeno na seoskom putu u selu Barbarovo

makedonskom selu Barbarovo blizu Stumice dešavala se prava drama, kada je sin čuo da je njegova majka ubijena, našao je ubicu, ali je i sam nastradao od njega.

FILMSKO HAPŠENJE SRPSKE POLICIJE: Uleteli u stan osumnjičenog za TEŠKO ubistvo na Vračaru i tamo našli OVO!

Beživotno telo starice Z.A. ( 73 ), koja je ubijena udarcima tvrdog predmeta po glavi, jutros je pronašla njena unuka na seoskom putu blizu škole i omah o tome obavestila svoga oca T.A.

Kada je on došao i ugledao mrtvu majku kako leži na putu, odmah je posumnjao da ju je ubio komšija A.A. ( 65 ). Bez razmišljanja je odlučio da pravdu uzme u svoje ruke i obračuna se sa njim. Uzeo je jednu motku i uleteo u kuću komšije. Nakon kratke svađe došlo je i do tuče.

Pobesneli sin ubijene starice sa motkom je naneo više udaraca po glavi i telu komšije A.A. Iako povređen, A.A. je zgrabio nož i tri puta je uspeo da ubode T.A.

O ovom nemilom događaju obaveštena je policija, koja je tokom pretresa pomoćnih prostorija u domu A.A. pronašla drvo sa kojim je ubio staricu Z.A. i dva mala noža sa kojima je ranio njenog sina T.A.  

Odmah nakon toga A.A. je uhapšen, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog ubistva.

(D.J.)

 

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    2. septembar 2016 | 08:09

    Selo, selo, i opet selo, kao sto sto puta rekoh, od kad je selo doslo u grad kriminal je dostigao najveci nivo kod nas. Vratiti seljake na selo, i bicemo zemlja za primer. Ovako necemo nikad u EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA