NOVI PRAVILNIK MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE: Uskoro ćemo jesti drugačiji hleb!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ₩₩₩
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milic

    04. septembar 2016 | 09:35

    Imamo hleb naduven aditivima samo da bi izgledao veliki a kvalitet nikakav,

  • rajko

    29. avgust 2016 | 20:45

    Samo da vas podsetim,dignite cenu dulo,a ostavite isi kvalitet,ispocetka dobar hleb,zatim se vratite starom receptu,da bude izmazan sa donje strane sa raznim sarama,kao sto sada koristimo,bar mi u manjim sredinama,gde neradi inspekcija,ali primaju plate i imaju naviku da se sastaju u raznim lokalima,nazalost ali tako je...

  • caki

    29. avgust 2016 | 20:07

    ovo sto narod kupuje.je sve osim hleba.kada umesim znam sta mi jede porodica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA