UJUTRU MAGLA, popodne razvedravanje: Evo kada će nam oblaci sasvim zakloniti sunce!

 
 ≫ 
  • 0

U utorak krajem dana u severnim i zapadnim, a u sredu u ostalim predelima, doći će do prolaznog naoblačenja, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom

U Srbiji će u subotu ujutru biti prisutna magla po kotlinama i dolinama reka, a tokom dana će biti sunčano i toplo, sa slabim umerenim jugoistočnim i istočnim vetrom i najvišom dnevnom temperaturom od 28 do 31 stepeni Celzijusa.

UŽIVAJTE U LETU DOK JOŠ TRAJE: Posle nekoliko toplih dana uslediće temperaturni šok

Jutarnja temperatura biće od 11 do 18, a na jugu Banata oko 20 stepena.

U Beogradu će takođe biti sunčano i toplo vreme, vetar slab i umeren jugoistočni i istočni, jutarnja temperatura oko 18, a najviša dnevna oko 30 stepeni.

Za narednih sedam dana u Srbiji prognozira se pretežno sunčano i toplo vreme. U utorak krajem dana u severnim i zapadnim, a u sredu u ostalim predelima, doći će do prolaznog naoblačenja, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Od četvrtka pretežno sunčano, uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološi zavod Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA