STRAHOTA: DEČACI U SRBIJI NAVUČENI NA VIJAGRU, koriste je kako bi se DOKAZALI PRED DRUGARICAMA!

 
  • 5

- Verujte, "vijagra" je postala ne trend, već prava pošast među mladima u zemlji - rekao je pedijatar Saša Milićević

Lekari si upozorili da sve više dečaka tinejdžerskog uzrasta u Srbiji koristi "vijagru" sa namerom da se dokažu pred nežnijim polom. Međutim, ta navika može ozbiljno da im ugrozi zdravlje, a jedna od posledica može da bude i stvaranje navike na tu vrstu lekova, što kasnije čak može da uslovi i impotenciju.

DA LI SU SRPSKI MUŠKARCI IMPOTENTNI? Ako je verovati ovom istraživanju, loše nam se piše!

Pedijatar Saša Milićević za Informer kaže da ne može da odbrani od još maloletnih dečaka koji dolaze i pitaju ga kada mogu da počnu da koriste "vijagru".

- Verujte, "vijagra" je postala ne trend, već prava pošast među mladima u zemlji. Pokušavam tu decu da odgovorim od glupe namere i da im objasnim da im to ne treba, da je štetno, ali ne vredi. Žele da se dokažu pred devojčicama i da ne zakažu prvi put u seksu. Čak mi je jedan pacijent rekao da devojka nije htela da bude sa njim ako ne uzima "vijagru", jer su njeni prethodni momci to koristili. Ništa nije normalno i bojim se da će biti sve gore i da će se ovaj negativan trend samo širirti - rekao je Milićević.

Foto: Profimedia/Corbis Ivy Foto: Profimedia/Corbis Ivy

On je dodao da je u pitanju veoma štetan lek za potenciju, koji može da izazove ozbiljne zdravstvene tegobe.

- Ako se često koristi, može da izazove ozbiljne srčane probleme. Bilo je slučajeva da mladi zbog česte upotrebe "vijagre" dobijaju opasne aritmije, pa čak i infarkt... Vijagra može da stvori i psihičku zavisnost, a učestalo korišćenje može da dovede do toga da više bez leka ne može da se postigne erekcija. Iz čiste gluposti i želje za dokazivanjem ugrožavaju živote - objasnio je on i ocenio da bi prodaja "vijagre" maloletnicima trebalo da se zabrani.

Glavni problem je, to što se ovaj lek za potenciju, ipak može naći na crnom tržištu.

(Telegraf.rs)

 

Video: Odbrana Srba uhapšenih nakon sukoba u Banjskoj uložiće žalbu na optužnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina..

    19. avgust 2016 | 09:00

    Prokleta srbjo stonam politika unisti decu i omladinu zbog matoraca i njihovih zeljama u stare dane dase deca dokazuju dosad droga sad neki tableti i vijage proklrti bili i vlast i zakon i svi foteljasi sto unistise srbiju...

  • borac

    19. avgust 2016 | 08:47

    Cialis je zakon

  • kralj

    19. avgust 2016 | 09:51

    Slanina i belog luka umesto viagre celu noc ras..lisch

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA