PUTIN ČESTITAO KASTRU ROĐENDAN: "Vi ste u Rusiji istaknuta politička figura"

 
  • 4

Ruski predsednik je izrazio uverenje da će odnosi između Rusije i Kube "nastavljati da se razvijaju, istovremeno unapređujući regionalnu stabilnost i bezbednost", navodi se u saopštenju Kremlja

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je danas bivšem kubanskom lideru Fidelu Kastru 90. rođendan, istakavši njegovu posvećenost kubanskom narodu i ulogu u razvoju odnosa između zvanične Havane i Moskve, saopštio je Kremlj.

FIDEL KASTRO NAPUNIO 90 GODINA: Pogledajte kako se menjao kroz decenije (FOTO)

- Vi ste u Rusiji veoma poštovani kao istaknuta politička figura, koja je posvetila svoj život kubanskom narodu. Ne možemo dovoljno da iskažemo koliki je vaš lični doprinos razvoju prijateljskih odnosa i saradnje između naših zemalja - navodi se u telegramu koji je Putin uputio Kastru, a prenela je agencija TASS.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ruski predsednik je izrazio uverenje da će odnosi između Rusije i Kube "nastavljati da se razvijaju, istovremeno unapređujući regionalnu stabilnost i bezbednost", navodi se u saopštenju Kremlja.

PREŽIVEO JE 600 ATENTATA I DECENIJAMA PRKOSIO SAD: Fidel Kastro, najpoznatiji živi revolucionar, danas puni 90 godina (FOTO) (VIDEO)

Fidel Alehandro Kastro Ruz, kubanski revolucionar, bivši generalni sekretar Komunističke partije Kube, predsednik i premijer Kube, koga Kubanci zovu jednostavno Fidel, danas puni 90 godina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leka

    13. avgust 2016 | 17:23

    Mlad si verovatno ti Peki da blatis ova imena! Kupi Big-Mac i Coca-Colu i idi lovi Pokemone!

  • Peki

    13. avgust 2016 | 15:24

    Matori diktator i uz to svaler,dobija cestitke od Kgb-ovog pukovnika obozavanog od Srba-Putina i naseg malog komuniste Vulina! Kako se sve lepo slozi,kad treba!!!!!

  • Peki

    13. avgust 2016 | 22:08

    E moj Leko,niti sam mlad niti jedem to sto mi predlazes,nego imam dugo pamcenje pa znam sta su tvoji ruski ljubimci napravili od Istocne Evrope posle rata pa sve do propasti Sovjet.Imperije! A ti jedi one ruske konzerve sto su kamionom poslali srbima na Kosovu kao bratsku pomoc! posle popi rusko pivo i trazi prijem u Kpss!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA